מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התקשויות והזרקותחן02/08/2011
שלום אני בשבוע 20 וכבר מתחילת שבוע 17 התחלתי להרגיש מדי פעם לחץ פנימי ממוקד - התקשות, עם בליטה חיצונית למשך כמה שניות - הרגשה שאי אפשר לטעות בה וגם רואים אותה.
כשאמרתי לרופא הוא רק שאל אם זה כואב ואם לא אין בעיה. לגבי הבליטות הוא אמר "נו מה את רוצה זה יד או רגל.." ואני אמרתי שבשלב זה ציפיתי לתנועות יותר עדינות ,ע"כ הוא לא הגיב.
האם הרגשה זו אכן יכולה להיות בעיטות בשלב כ"כ מוקדם?
אני מוטרדת מכך כיוון שאני מזריקה קלקסן בבטן ובאחת ההזרקות האחרונות הרגשתי כדקה לאחר ההזרקה התקשות באזור ההזרקה שהתרככה בהמשך והפכה להמטומה ענקית.
שתי ההרגשות דומות וזה קצת מטריד, האם אין שום סיכוי שהזרקה בבטן תיגע ברחם ?
האם ישנו הסבר אחר להתקשות מיידית במקום ההזרקה?
אודה מאד לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקשויות והזרקות - תגובה
ד''ר גדעון נגר02/08/2011יתכן שההתקשויות מקורן בהתכווצות מקומית של שריר הרחם
זריקה תת עורית אינה פוגעת ברחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)