טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני בהיריון בשבוע 12. בערך בשבוע 8 התחילו לי דימומים(דבר שלא היה לי בהיריון הראשון) ומהלחץ כל דימום כזה עליתי למיון והלכתי לרופא פרטי ובוצעו לי במשך שבוע 4 בדיקות אולטראסאונד ואגינליות. הדימומים הפסיקו בשבוע 10. האם ריבוי הבדיקות האולטרסאונד יכלו לגרום לעובר לנזק? תודה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שאין מחקרים שהוכיחו שאכן הבדיקות פוגעות בעובר. בכל מקרה היי רגועה. לא נראה לי שהיה עדיף שלא היית הולכת ואז היית נכנסת למתחים נוראיים. כשנבדקים רגועים יותר.
פשוט עברתי אותו דבר..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד