חודש שמיני- נוגדנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חודש שמיני- נוגדנים
    שירלי
    03/08/2011

שלום רב,
    אני בשבוע 32+.
    ביצעתי בדיקת סי אמ וי אתמול שוב אבל עדיין אין תוצאות ואני מתה מפחד כל פעם שעושה היות ואין לי נוגדנים. הייתי מקוררת השבוע ללא חום רק שיעול וצינון.
    בנוסף עשיתי ספירת דן שיצאה תקינה לגמרי ולימפוציטים יצאו תקינים 26.4, והבנתי שאם חלילה יש זיהום פעיל הלימפוציטים עולים??אזי זה יכול להרגיע אותי קצת עד התוצאות?
    אני ממש מוטרדץ, רציתי לשאול אין לי נוגדנים, ואני כל הזמן עושה את זה פעם אחרונה שביצעתי הוא ב29+6 ויצא תודה לאל תקין.
    רציתי לברר ראיתי שאתם רושמים שאם נדבקים בשבוע זה משמעות פחותה, מה זה אומר?אם יש משמעות מה היה אומרת?מניסיונכם?ויש כאלו שאומרים שכלל לא רלוונטי כלל, רציתי לדעת אם חלילה וחס מה המשמעות מה זה אומר פחות?זה הריון יקר ממש אחרי הפסקת הריון מאוחרת בגלל מי שפיר לא תקין..בבקשה עזרה...עד לאשר אני אהיה רגועה..
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חודש שמיני- נוגדנים

הוספת תגובה

• חודש שמיני- נוגדנים - תגובה

ד``ר אריה לידור
    04/08/2011

שלום לך\
    כדאי שתרגעי . הסיכון לפגיעה בעובר אם בכלל בשבוע זה זניח
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתךף

מילי
    06/08/2011

מה זה אומר זניח לפגיעה בעובר בשבוע כזה חס וחלילה?אם בכלל?הרי לא בודקים במי שפיר את חלילה נדבק במידה וחס ושלום האם נדבקת בשבוע זה?אז מה כוונה זניח?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו