הריוןן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריוןן
    רחל לוי
    03/08/2011

שלום רב לך דוקטור יש לי איחור ב 8 ימים וסת אחרון שלי היה ב 26.6.2011 עשיתי בדיקת הריון בתית בבית יצא לי קו אחד כהה וקו אחד בהיר זה אומר שיש הריון אתמול ב 2.8 עשיתי בדיקת דם והתוצאה היתה 21 אומרים מעל 3 או מעל 5 זה הריון רופאת משפחה שלי אמרה לעשות שוב בדיקת דם אז היום 3.8 עשו לי שוב בדיקת דם והתוצאה הראתה 9 בבקשה דוקטור אני רוצה לדעת מזה אומר לפי הכל זה מראה הריון יכול להיות שזה ממשששש נמוך בגלל שההריון ממש נמוך ההרמון עדיין חלש מאוד??בבקשה תעזור לי דוקטור מחכה לתשובה דחופהההה רחל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריוןן

הוספת תגובה

• מאמי

רוצה הריון
    04/08/2011

בס"ד

מאמי............ אין לך דימומים או משהו?? כי לפי מה שאת כותבת זה לא הריון תקין הערך של הבטא אמור להכפיל את עצמו כל יומיים ולא לרדת,,
    שתזכי להקלט במהרה להריון קל,תקין,בריא ועגול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריוןן - תגובה

ד``ר אריה לידור
    04/08/2011

שלום לך
    תוצאה זו היא שלילית. ייתכן והיתה תחילת הריון ביוכימי כלומר תחילת תהליך הריון ללא התפתחות שק הריון ובהמשך תהליך זה נפסק ולכן צפויה ירידה בערכי הביטא עד לערכים שליליים. מציע שתחזרי על הבדיקה בעוד מספר ימים

בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו