אולטרסאונד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אולטרסאונד
    ליאת
    05/08/2011

צהריים טובים,
    אני בת 28 ועברתי לא מעט בדיקות אולטרסאונד אצל הגניקולוג בבדיקות שגרתיות.
    אוסיף ואומר שגם עברתי הפלה לפני כ4 שנים שקצת הסתבכה כיוון שנאלצו עשות גרידה נוספת שבוע לאחר ההפלה.
    מאז עברתי עוד מס בדיקות שאישרו שהכל טוב והאחת לפני אחרונה הייתה ממש בתחילת החודש.
    חזרתי אתמול לגניקולוג אחר עקב דלקת שהתפתחה לי מיד לאחר המחזור שנמשך כיומיים בדיוק (בשונה מהמחזור הרגיל שלי שנמשך בשבוע) ומאז התחילו ההפרשות והדלקת.
    הפעם, בניגוד לבדיקה שבתחילת החודש ולשאר הבדיקות השגרתיות הרופא טען שהוא חושד במשהו שקרוי:"רחם חצוי"? או קרניים... לא הבנתי ממש...
    האם יש הסבר לזה שפתאום זה קורה? האם יכול להיות שמדובר בהריון בשלב מוקדם?
    לדבריו, והוא אינו בטוח במה שראה, יתכן וישנם 2 חדרים לרחם ואולי בזמן ההפלה לא טיפלו בחדר הנכון,ולכן נשאר שם משהו....
    אני מאוד מבולבלת כי כל זה לא נאמר לי ממש חודש לפני כן בבדיקה אחרת.
    אני אמורה לעבור בדיקת אולטרסאונד נוספת בעוד כשבועיים בכדי לאמת את הדברים אבל החשש והציפייה לא נותנים לי מנוח..
    אשמח להתייחסות, ולדעת האם יש סיכוי שמדובר בהריון...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אולטרסאונד

הוספת תגובה

• עדיין מחכה לתשובה... בבקשה

ליאת
    08/08/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולטרסאונד - תגובה

ד``ר אריה לידור
    09/08/2011

שלום לך
    ייתכן ומדובר ברחם דו קרני או במחיצה רחמית. 2 ממצאים אלו בד"כ מולדים. כדי לדעת בודאות רצוי לבצע צילום רחם. אין לייחס ממצאים אלו לקיומו או קיומו של הריון
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו