טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב. עברתי דיקור מי שפיר לפני כ-5 ימים. לאחר הבדיקה נבדקתי 3 פעמים (לפי בקשתי) במכשיר אולטראסאונד במקום. הבדיקה היתה תקינה. נצפה דופק וכמות המים היתה טובה. הנני בשבוע 18 כיום. עדיין אנני חשה בתנועות עובר. האם יש צורך בבדיקה נוספת? ואם כן..מתי? האם יש צורך במעקב מסויים לאחר הבדיקה? ביקורת? ובכלל ..מה נהוג לבצע לאחר הדיקור? בתודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר