מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי חוקן! בבקשה עזרהאיימי09/08/2011
שלום!
בשבוע 23+ כבר 4 שבועות עם יציאות פעם ב- 4 ימים. כל פעם אני יושבת ל-40 דקות עד שעה, כמות הצואה גדולה מאוד, שחורה, רכה, לא קשה להוציא אותה - אבל אחרי יום ללא יציאות אני סובלת מלחצים ו"הצקות" בבטן בגלל שלא יוצא בשירותים (יושבת בסבלנות, אך לא יוצא כלום). רק אחרי 4 ימים של סבל יש יציאה. בלי קשר להריון: אני סובלת מ- IBS, הסימפטומים בהריון די נעלמו - לפני ההריון הסימפטומים היו שלשולים, גזים וכאבי בטן לאחר ארוחה.
ניסיתי בדרכים טיבעיות: הרבה הרבה הרבה מים (6 ליטרים ביום), המון פירות, מיץ שזיפים ועוד. דבר לא עזר. חברה שלי אמרה לי שהיא עושה חוקן ביתי פעם ב... כדי להקל על תופעה דומה, ומחמיאה מאוד להשפעה החיובית על פעילות המעיים לאחר החוקן עצמו.
אני יודעת שכל מה שעליי לעשות זה לגשת לבית מרקחת לקנות שפורפרת חוקן ביתי, שאלתי:
האם ביצוע חוקן ביתי בהריון בשבוע שלי - הוא דבר מסוכן?
האם יש חוקן הממולץ ע"י רופא לאישה בהריון הסובלת מכזאת תופעה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי חוקן! בבקשה עזרה - תגובה
ד``ר אריה לידור09/08/2011שלום לך
חוקן הוא הדבר האחרון עליו מומלץ בהריון . לפני כן נסי נרות גליצרין או שתיית שמן פרפין
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)