מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חלבון עובריאתי11/08/2011
בת 37,היריון ראשון ,שבוע 20(4)וברצוני לברר לגבי תוצאת חלבון עוברי שביצעתי לפני כחודש:
AFP: חציון MOM 1.28 ערכי יחוס : קטן מ-2.00
HCG : חציון 0.80 MOM ערכי ייחוס : בין 0.20 ל- 3.00
UE3 : חציון 3.73 MOM ערכי ייחוס : בין 0.15 ל-99.99
הסיכון המשולב לתסמונת דאון לפי הגיל והבדיקות : 1:1420
סיכון לתסמונאת דאון לפי גיל בלבד : 1:213
האם כל ערך לעיל בנפרד תקין , ומה לגבי הסיכון המשולב ?
שאלות נוספות:
כאמור אני בשבוע 20(4) ולא מרגישה בכלל את העובר בכל שעות היממה וגם במנוחה מוחלטת, האם יש סיבה לדאגה? וכן איזור הטבור כואב לי בלחיצה קטנה,האם סביר?
ברצוני לציין שתוצאת שקיפות עורפית בשקלול הגיל והבדיקה: 1:6900.
סקירה ראשונה-תקינה
מי שפיר- מחכה לתשובה בימים הקרובים..
מודאגת
אתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלבון עוברי - תגובה
ד``ר אריה לידור11/08/2011שלטם לך
התוצאות תקינות ומראות כי את בסיכון נמוך. יחד עם זאת בצעת דיקור מי שפיר בנראה משום רצונך
לגבי התנועות פני לרופא שלך לבצוע אולטרהסאונד לתנועות שייתכן וקיימות אך את מרגישה בהן
בהצלחה
דר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תגובה לערך של חלבון עוברי
אתי11/08/2011נאמר לי ש- UE3 3.73 הוא ערך מוגבר שאומר שהשיליה שלי "זקנה" ויש להיות במעקב מחשש שהשיליה לא מתפקדת באופן מלא באספקת חמצן לעובר וכו' מה שבעצם יגרום לחוסר גדילה.שלו.. אני גם לא מרגישה התכווצויות בבטן...
יש לי בעוד כשבועיים סקירה מורחבת, האם דחוף וממליץ לבצע לפני כן א"ס רגיל או לחכות לסקירה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)