5 שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 5 שאלות
    טלי
    11/08/2011

שלום רב,
    אני שואלת את כל השאלות הללו כי כרגע במקום בו אני נמצאת אין לי רופא נשים צמוד ואיני רוצה לפספס את השבוע הקרוב כדי לנסות שוב להכנס להריון. תודה מראש
    1. מנסה להכנס להריון אך בעקבות זיהום שחטפתי אני כעת על הכדורים:
    SULFAMETH/TMP DS TAB
    אני נוטלת שניים ביום, היום נטלתי את הכדור האחרון. האם מותר לי לנסות מיד להכנס להריון או עלי להמתין תקופת צינון וכמה?
    2. אני מורחת משחת DUAC
    ?הרכיבים שלה הם:?
    clindamych 1% w/w +Anhydrous Benzoyl Peroxide 5% w/w
    ?מורחים פעם ביום. האם מותר להשתמש בהריון? בתקופת הנסיון להכנס להריון? האם עלי להמתין כמה ימים לפני נסיון להכנס להריון לאחר השימוש במשחה?
    3. אני נוטלת חומצה פולית אחת ליומיים 5 מ"ג בשל הומציסטין גבוה. האם עלילהעלות את המינון ולכמה ועד מתי?
    4. לאחרונה בשל אילוצים כמעט שלא אכלתי בשר ועוף (כשלושה שבועות) האם זה בעייתי? האם עלי לטול B12 .
    5. מעיון בספרות על הריון קראתי על בדיקת CMV. האם י ש לבצע בידקה כזו לפני נסיון להכנס להריון. אני כעת בחו"ל וזה יהיה לי קצת מסורבל להתחיל בבדיקות דם כאן כעת. מה ההמלצה?
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    5 שאלות

הוספת תגובה

• 5 שאלות - תגובה

ד''ר גדעון נגר
    13/08/2011

כל עוד את אינך בהריון אין שום בעיה בלקיחת התרופות.אין צורך בתקופת המתנה.את יכולה להרות
    אין צורך בלקיחת הויטמין אף שלא אכלת מספר שב בשר ועוף.
    אין צורך בהעלאת המנון של החומצה הפולית
    ניתן לבצע את הבדיקה לCMVבהריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• X5 תודה!

טלי
    14/08/2011

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו