מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שתי גלולות למניעת הריון ביום3113/08/2011
שלום. לצערי בשבוע השביעי להריוני התגלה כי ההריון לא היה תקין כיוון שנפסק דופק העובר. בשבועות לאחר מכן הגניקולוג שלי נתן לי ציטוטק דרך הנרתיק (מנה כפולה) שלוש פעמים, שק ההריון נפל, אך עקב רקמה מרובה שעדיין נותרה הומלץ לי לעבור שאיבה. לאחר השאיבה קיבלתי מרשם לגלולות למניעת הריון (גינרה) שהרופא ביקש שאקח למשך חודש פעמיים (!) ביום כדי לעבות את דופן הרחם. רציתי לדעת כמה הדבר נהוג, והאם לצפות לתופעות לוואי כלשהן. אני שואלת כיוון שבתקופה הקצרה בה הייתי בהריון סבלתי מבחילות והקאות קשות, והיום- יום אחד בלבד לאחר השאיבה ולאחר שהתחלתי לקחת את הגלולות - חזרה הבחילה ועמה הקאות מעטות. מודה מאוד על תשובתכם!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתי גלולות למניעת הריון ביום - תגובה
ד``ר אריה לידור15/08/2011שלום לך
אין כל חריג בטיפול שהומלץ לך
הבחילות כרגע נובעות ממינון הגלולות המוגבר. בחילות אלו ייעלמו עם הפסקת הגלולות
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)