מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התעלפות חולשות והקאות בחודש שמיניסיון14/08/2011
שלום רב,
רציתי לשאול כמה שאלות כי מהרופאים שלי אני לא ממש מקבלת אותם.
מהחודש השני להריון אני סבלתי קצת מבחילות והייתי מקיאה אחר כך עברו הבחילות ופשוט אני מקיאה כי כל דבר שאני אוכלת או שותה כאילו לא מתעכל לי בקיבה ואני מרגישה אותו עולה לי ואז אין לי ברירה ואני חייבת להקיא... אם אני לא מקיאה אז באמצע השינה אני ניחנקת פתאום כי הכל עולה לי... וזה נמשך עד עכשיו ואני בשבוע 34.
לפני חודשיים התעלפתי בעבודה ושלחו אותי לבדיקות דם וגילו שההמוגלובין שלי נמוך(9.6) אבל עדיין לא נמוך כדי להתעלף.. התחילו לי סחרחורות כל יום וחולשה מטורפת בגוף הרגשה כזאת שחייב לשכב. בנתיים אני שותה ברזל וההמוגלובים עדיין מעט נמוך מ12 ואומרים שזה לא מההמוגלובין. חשוב לציין שלא התעלפתי פעם אחת אלא 3 פעמים ויש לי כל יום חולשה בגוף.
כמובן שאני גם לא ממש ישנה טוב בלילה אולי זה קשור אבל אני אשמח אם תגידו לי מה זה יכול להיות.
חשוב לציין שיש לי סוכרת הריון אבל היא מאוזנת בלי כדורים רק עם דיאטה.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התעלפות חולשות והקאות בחודש שמיני - תגובה
ד``ר אריה לידור15/08/2011שלום לך
עקב התמדת הבחילות וההקאות מציע שתפני לבדיקה גסטרו שיאבחן הבעיה ויטפל בהתאם . רצוי לבדוק רמת TSH את איזון הסוכר ולחץ הדם ולבדוק תפקודי כבד וכליה בנוסף
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)