בבבקשה תענווו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבבקשה תענווו
    בהריון...
    15/08/2011

שלום ,ברצוני לדעת..
    אני בהריון (גיליתי זאת בבדיקה ביתית).יש לי כבר כ -6-7 שבועות לפי המחזור האחרון. את המחזור האחרון שלי קיבלתי ב28-6,שהיה רגיל (7ימים)ולאחר מכן ב23-7 החל לי דימום ,שהתחיל קל ולאחר בערך יום וחצי,הפך לחזק (עד 2 פדים)למשך יממה ואז שוב היה חלש יחסית למשך יומיים ,סה"כ היה לי דימום במשך-5 עד 6 ימים שחלקתי בדעתי אם זה היה מחזור או לא ,בגלל הדימום ירדו חשדותיי בקשר להריון ,היו לי פה ושם סימנים כגון :מתן שתן דחוף מידי פעם,ולפעמים כאבים בבטן תחתונה,בגב,הפרעות שינה וצרבות לאחר אכילה אך כול זה בתדירות נמוכה יחסית ..ועליתי כ-2 קילו בפתאומיות בשבוע זה למרות שאני בצום(הרמדאן) אך היה לי קשה להאמין ..עד שבימים אלו גיליתי בבדיקה ביתית תשובה חיובית ...חשוב לציין שגם בהריוני הקודם היה לי דימום בימים של המחזור שנימשך כ4-5 ימים ולא היו סימנים בחזה ,כאבים ,או שינוי כלשהו ,חוץ מעייפות ומתן שתן ..וגם כן גיליתי בבדיקה ביתית תשובה חיובית וכשהלכתי לבדיקה אצל הרופאה ניראה ברחם שק הריון תוך רחמי שהתאים ל5 וחצי שבועות ..יש למצב כזה הסבר כלשהו ? האם מצב כזה יכול להיות תורשתי?(לאימי היה את המצב הזה בהריונה איתי .מתחילת ההריון עד חודש שלישי בערך ,היא לא הייתה מודעת להריון בגלל הדימום ),
    והאם לכול אישה ישנם סימני הריון בשבועות הראשונים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבבקשה תענווו

הוספת תגובה

• בבבקשה תענווו - תגובה

ד``ר אריה לידור
    15/08/2011

שלום לך
    דמם בתחילת ההריון אינו נדיר . יחד עם זאת יש לוודא התפתחות תקינה של ההריון. בצעי מעקב אולטרהסאונד לתקינות ההריון
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו