מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לידה בניתוח קיסרי- כן או לא ולמה?שרית16/08/2011
שלום
אני בת 32, בהריון עם תאומות (IVF לאחר שלוש גרדות עקב שארית שילייה מהלידה הראשונה שלי+ עוברים שלא הפתחו+ניתוח להסרת הידבקויות ברחם) בשבוע 30.לפני 5 שנים ילדתי בניתוח קיסרי בשבוע 42- זירוז פתיחה מלאה אך הילדה לא התברגה בתעלה ולכן הגעתי לניתוח קיסרי.
במידה והתאומות יהיו במנח טוב ואגיע לסוף הריון תקין, האם אוכל ללדת טבעי?
אני מבינה שיש חשש לקריעת רחם אך האם אין זה סיכון זהה לכל בחורה שעברה ניתוח קיסרי אחד? אני מכירה הרבה נשים שעברו ניתוח קיסרי ובלידתם השנייה ילדו רגיל (אמנם לא תאומים)
אשמח לקבל עצה בנושא תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא קיבלתי תשובה תודה
שרית18/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלידה בניתוח קיסרי- כן או לא ולמה? - תגובה
ד``ר איילון לחמן18/08/2011שלום.
המקובל בלידת תאומים לאחר ניתוח קיסרי בעבר ,הוא ניתוח חוזר.הסיבה העיקרית היא שקשה לדעת מה תיהיה תנוחת העובר השני לאחר הולדת הראשון,אז לעיתים יש צורך במניפוליציה כדי להוציאו,דבר שהוא בעיתי לאחר קיסרי עם הצלקת ברחם.לכן מקובל לא לקחת סיכונים מיותרים וללכת לקיסרי חוזר. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)