מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום רב,מתוסכלת++17/08/2011
אני ובעלי מתכננים הריון כבר חצי שנה(לא לחוצים,כשיגיע יגיע אך בהפסקה של גלולות מיזה חצי שנה)אני מקבלת סדיר כל 11 לחודש והמחזור נמשך כשבוע בדרך כלל,הפעם המחזור הגיע ב11 אך זה היה יותר כתמים חומים על התחתונית ובניגוב ואחרי יומיים יצא טיפונת דימום ושוב נפסק ואז שוב כתמים עד עכשיו,דברתי עם אחות שאמרה לי לעשות בדיקת דם להריון כי יכול להיות שזה השתרשות וכך עשיתי אך קבלתי עכשיו תוצאה שלילית...יכול להיות שבצעתי מוקדם מידי?אני לא מרגישה בהריון(גם לא נפשית)אך הפעם הכאבים שלפני המחזור הגיעו מוקדם מידי והפכו אותי ליותר מידי חלשה והיה לי כאבים כאילו כל רגע אני הולכת לקבל מחזור במשך שבוע וחצי וזה ממש לא קורה לי...
בקיצור,מה קורה לי?והאם כדאי להמתין ולעשות שוב בדיקת הריון?כי הכתמים החומים עדיין קיימים אבל אין דימום של מחזור בכלל...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני ממש מחכה לתשובה...
היי18/08/2011אודה להתייחסות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רב, - תגובה
ד``ר אריה לידור18/08/2011שלום לך
מציע שתבצעי בדיקת הריון במידה ושלילי פני לבדיקה כולל ברור הפרשות דמיות אלו
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי אתמול בדיקת דם
היי18/08/2011ויצא ערך של 5 שזה שלילי,כמה ימים צריך לחכות לבדיקה הבאה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)