שלום רב,

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רב,
    מתוסכלת++
    17/08/2011

אני ובעלי מתכננים הריון כבר חצי שנה(לא לחוצים,כשיגיע יגיע אך בהפסקה של גלולות מיזה חצי שנה)אני מקבלת סדיר כל 11 לחודש והמחזור נמשך כשבוע בדרך כלל,הפעם המחזור הגיע ב11 אך זה היה יותר כתמים חומים על התחתונית ובניגוב ואחרי יומיים יצא טיפונת דימום ושוב נפסק ואז שוב כתמים עד עכשיו,דברתי עם אחות שאמרה לי לעשות בדיקת דם להריון כי יכול להיות שזה השתרשות וכך עשיתי אך קבלתי עכשיו תוצאה שלילית...יכול להיות שבצעתי מוקדם מידי?אני לא מרגישה בהריון(גם לא נפשית)אך הפעם הכאבים שלפני המחזור הגיעו מוקדם מידי והפכו אותי ליותר מידי חלשה והיה לי כאבים כאילו כל רגע אני הולכת לקבל מחזור במשך שבוע וחצי וזה ממש לא קורה לי...
    בקיצור,מה קורה לי?והאם כדאי להמתין ולעשות שוב בדיקת הריון?כי הכתמים החומים עדיין קיימים אבל אין דימום של מחזור בכלל...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום רב,

הוספת תגובה

• אני ממש מחכה לתשובה...

היי
    18/08/2011

אודה להתייחסות..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רב, - תגובה

ד``ר אריה לידור
    18/08/2011

שלום לך
    מציע שתבצעי בדיקת הריון במידה ושלילי פני לבדיקה כולל ברור הפרשות דמיות אלו
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עשיתי אתמול בדיקת דם

היי
    18/08/2011

ויצא ערך של 5 שזה שלילי,כמה ימים צריך לחכות לבדיקה הבאה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו