מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבקשה תשובה תאומי מונו ביאשלי23/08/2011
שלום
בת 32 בהריון 4 ספונטני שבוע 12+5
גילו תאומים מונו בי-שקיפות 0.5 ו0.7 תקינה לחלוטין
אני שוקלת עקב קשיים כלכליים לדלל(יש לי 3 ילדים בני 6.4.2 )
הבנתי כי דילול מונוזיגוטים הוא בעיתי יותר
בבקשה אמור לי מה הסיכונים-אין לי כסף לכל הייעוצים שעולים הון תועפות ואני חייבת לקבל החלטה מהירה
אשמח מאוד לתשובתך
אשלי, תא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה חשובה לי התשובה
אשלי23/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי ההריון של התאומיים
שילת ביטון23/08/2011אל תפילי כל ילד מביא איתו את הברכה ואת אפילו תשמחי שד' נתן לך ילדים כאלה בגלל קשיים כלכליים לא מורידים תאמיני לי גם אני לא עובדת ויש לי עוד 2 ילדים קטנים הבת בת שנתיים ושבע והבן בן שנה וארבע ועכשיו אני בהריו ותאמיני לי עם ההריון של הבן נקלטתי עם כדורים ועם ההריון הזה נקלטתי עם כדורים ועם נרות אך תדעי לך אם ד' נתן לך את המתנה הזאת תשמחי בה יש אנשים שמחכים לשמוע צחוק של ילד או בכי של תינוק הם מחכים לזה בנרות והם לא מצליחים להביא ילדים יש כל מיני גם ארגונים אגודת אפרת ויש את יד אליעזר אם תירצי אוכל לתת לך את הטלפונים שלהם והם נותנים מלא דברים בשפע רק תדברי ויש גם את חסדי נעומי אם תרצי תתקשרי אליי ואני יביא לך את המספרי טלפון שלהם 05495777213 שילת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכימה לגמרי
אורית23/08/2011לדלל תאומים ממש נוראי
אל תעשי זאת במקום זאת פני לגורמים שיעזרו לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תשובה תאומי מונו בי - תגובה
ד''ר גדעון נגר25/08/2011קיים סכון לאבד את כל ההריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)