כאב ראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב ראש
    דנה
    16/01/2008

אני בשבוע 15, הריון ראשון. אתמול התרוצצתי הרבה ומהצהריים אני סובלת מכאב ראש חזק בצד הימני-עליון של הראש. בעבר כאב ראש היה חולף רק לאחר שינה טובה, אפילו כדור לא ממש היה עוזר (יצויין שלא הייתי סובלת באופן שכיח מכאבי ראש). היום בבוקר קמתי עדיין עם כאב ראש, אבל מעט פחות. החלטתי לא ללכת לעבודה ולנוח. השתדלתי אתמול לשתות כרגיל (אני בד"כ לא שותה כמעט, אבל מאז ההריון אני שותה בערך ליטר). אני לא לוקחת כדורים בד"כ ובכלל לא בהריון. האם צריך להבדק?

שאלה נוספת: המחזור שלי אינו סדיר ושבוע ההריון נקבע בהתאם לאולטרסאונד מ-28.11 שהראה שבוע שישי+5. בבדיקת אולטרסאונד מ-2.1 אצל אותה רופאת הנשים שלי נאמר לי שאני שבוע 12 + 4 ובבדיקת שקיפות עורפית שעשיתי ארבעה ימים אח"כ ב-6.1 אמר לי הרופא שמתמחה באולטרסאונד שאני שבוע 13 +5 ושתנועות העובר אינן תואמות גיל הריון של 12 שבועות - לפי מה לקבוע את שבוע ההריון?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב ראש

הוספת תגובה

• תגובה

ד''ר רמי אבירם
    16/01/2008

אין הבדל משמעותי בין הבדיקות שעשו 2 הרופאים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה לגבי כאב הראש?

דנה
    16/01/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ד''ר רמי אבירם
    17/01/2008

איני יכול לדעת מה הסיבה לכאבי הראש.צריך להבדק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו