טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ביום חמישי עשיתי בדיקת היריון התשובה היתה חיובית אבל נמוכה 67 אני לוקחת חומצה פולית וביום ראשון צריכה לעשות שוב,האם יש סיכוי שבאמצעות החומצה פולית במשך 4 ימים המצב ישתפר או שאין קשר? אני הבנתי שחומצה פולית גורמת לעובר להתפתח,האם בארבע ימים יש סיכוי? אני לחוצה,ממה נובע מספר נמוך? הפלתי פעם אחת,גם ממש בהתחלה והמספר היה נמוך אבל אז לא לקחתי חומצה פולית,האם יש לי סיכוי???????????????? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ערך הבטא אמור להכפיל את עצמו כל יומיים, לכן בצעי שוב בדיקת דם כדי לראות אם יש עלייה תקינה של הבטא. החומצה הפולית לא אמורה לגרום לעליית הבטא. מטרת הכדורים היא למנוע מומים עובריים.תמשיכי ליטול את החומצה הפולית ונאחל לך שהעלייה תהיה תקינה.אין דרך אחרת להעלות את ערך הבטא, או שעולה או שלא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר