דימומים לאחר לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימומים לאחר לידה
    שרון
    28/08/2011

שלום, אני חמישה חודשים לאחר לידה, גרה בקצה העולם, עדיין לא הייתי בבדיקה רפואית, קצת קשה להשיג תור, אני מניקה בלבד גיליתי החודש (ב15 )שקיבלתי בפעם הראשונה מחזור למרות ההנקות ועכשיו שוב ב28 לחודש מה זה אומר האם יש בעיה רצינית ? ואני סובלת מאז הלידה מכאבים בגב תחתון האם יש קשר ישיר מהרחם על הגב? (לידה ללא אפידורל , למרות שהכניסו לי בלידה אפידורל לא השפיע, רק על הרגליים ולכן הפסיקו במתן ולא הסכמתי שינסו שוב להחדיר אז ילדתי ללא אפידורל), יש לי ילד נוסף בן שנתיים, בלידה הראשונה דימום וסתי קיבלתי לאחר שנה של הנקה , אשמח לקבל תשובה הקדם , תודה שרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימומים לאחר לידה

הוספת תגובה

• דימומים לאחר לידה - תגובה

ד``ר אריה לידור
    29/08/2011

שלום לך
    כמובן שרצוי להבדק גם לאחר הלידה וגם לאור הדמומים . אם כי די שכיח לדמם באופן לא סדיר תוך כדי הנקה. רצוי לשקול בצוע בדיקת הריון גם כן אם אינך משתמשת באמצעי מניעה
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשר בין הדימומים לספורט או כאבי גב

שרון
    31/08/2011

עשיתי בדיקה להריון ביתית ויצא שלילי, אני משחקת כדור עף בפעם בשבוע ושמתי לב שהדימומים החלו לאחר שהתאמנתי ( בשני הפעמים ). האם יש קשר בין ספורט להגברת דימומים? או התחלתם? והאם יש קשר בין כאבי גב תחתון לפעילות רחמית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו