מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לטוס 16 שעות בשבוע 15זהר30/08/2011
אני אמורה לטוס עוד שבועיים טיסה ארוכה אני אהיה בשבעו 15 ושני רופאים אמרו לי שאין בעיה אני רוצה לציין שזו הריון ראשון אחרי 7 טיפולי הפריה שלא הצליחו. אך ההריון תקין ואני לא לוקחת אספירין או משהו כזה באופן קבוע.
אני רוצה לדעת מהן הסכנות שעלולות להיות בטיסה הזמנתי מושב נוח שאוכל לקום במהלך הטיסה וללכת כדי להזרים דם לרגליים - למנוע קרישי דם אבל הבנתי שיש גם בעיה של לחץ במטוס וחוסר חמצן עד כמה זה מסוכן לאישה הרה יותר מלכל אחד אחר שטס? חברים אומרים לי למה לי לקחת סיכונים הרופאים אמרו אין בעיה טטוסי ואני בדילמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתגובתכם!
זהר31/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלטוס 16 שעות בשבוע 15 - תדמור
ד''ר עפר תדמור31/08/2011ערב טוב
הטיסה והמטוס לא גורמים לכלום פרט לבעיית קרישיים ברגליים.
לכן מומלץ לקחת אספירין מינון קטן לפני הטיסה שבוע.
אבל יש בעייה אחרת.
בעייה קשה של ביטוח.
כאשר יש דימום , הפלה בארץ זה בעייה.
בחוץ לארץ זה אסון כלכלי.
חברת הביטוח תמצא סיבה לא לשלם ( הריון בסיכון גבוהה , גיל, סיבה כל שהיא )
טיפול רפואי יקר מאוד בארץ זרה.
לכן יש לשקול טוב , טוב נסיעה לארץ זרה ורחוקה ( אלא אם אתה אזרח בעל ביטוח רפואי אותה ארץ ).
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה אומר מינון נמוך?
זהר31/08/2011הכדורים של ה81 מ"ג זה בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלטוס 16 שעות בשבוע 15 - תגובה
ד``ר אריה לידור01/09/2011שלום לך
אין כל סכנה בטיסות . יש להקפיד מדי שעה לקום ולהתהלך למשך 10 דקות
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תגובתך ד"ר לדור
זהר01/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרה לי אותו דבר
פאולה02/09/2011אם זה עוזר לך אני טסתי טיסה של 12 שעות ולאחריה של 7 שעות
היתי בשבוע 12
הרופאים אמרו שהכל בסדר ובאמת הכל היה בסדר
מידי פעם קמתי גם ככה לא נוח... ולבשתי גרביים אלסטיות שקונים בחנות אורטופדיה עם הפנייה של רופא נשים זה יותר זול
מה שכן נכון בלי ביטוח רפואי מלא, לא מה שנותנים ביטוח לניסות זה סתם כלום! לא כדאי בכלל לטוס לשום מקום
חזרתי לקראת בשבוע 26 וגם הכל היה בסדר
מקווה שעזרתי לך
הריון קל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)