צלסטון וצירים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צלסטון וצירים
    שיר
    31/08/2011

שלום
    שבוע 33+3 עם צירים סדירים כל 7 דקות משבוע 31 שהופסקו לאחר עירוי נוזלים,ללא דינמיקה צווארית.
    מאז יש לי צירים, משהו כמו 1 לחצי שעה, לפעמים נפסק, ואז שוב מתחיל.
    אתמול הייתי במיון עם צירים כל 10 דקות בעוצמה של 30-40 למשך חצי שעה. לבסוף שיחררו אותי ואמרו לבוא רק אם יהיו 2 צירים ב 10 דקות.
    אני כבר ממש מבולבלת בנוגע למתי להגיע לחדר לידה. זה לא יהיה מאוחר מידיי להגיע בציר של כל 5 דקות אם טרם הגעתי לשבוע 36?
    עד איזה שבוע מזריקים צלסטון? או יותר נכון - האם הריאות של העובר כבר בשלות ואני יכולה להיות מודאגת פחות אם פתאום תתפתח לידה מהצירים האלו?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צלסטון וצירים

הוספת תגובה

• צלסטון וצירים - ד"ר תדמור

ד''ר עפר תדמור
    31/08/2011

ערב טוב

בציריים של 1-2-3 ל10 דקות יש ללכת לחדר לידה
    אם בדקו והכל סגור ואין שינויי בציריים אז סימן שהציר לא משפיע על הצוואר ולא לדאוג.
    הראות מבשילות 35-36 ,אצל עוברים שונים בקצב שונה

כדאי לקבל זריקה גם בשבועות 33-34-35 אבל רק שיש סכנה אמיתית ללידה.
    זריקה לפי שינויי בצוואר ולא לפי ציריים.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה זה סכנה בשבוע 34 להזריק צלסטון?

שיר
    03/09/2011

ומה הכוונה בסכנה?
    לא כ"כ הבנתי באיזה תדירות של צירים להגיע? 1 ל 10 דקות למשך שעה? או יותר? 2 ל 10 דקות - וכמה זמן לבדוק את זה לפני שיוצאים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו