מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רגישות בשדיים בזמן הנקהארנית06/05/2007
שלום. אני מניקה כבר 6 שבועות. בזמן ההנקה יש לי הרגשת צריבה וכאבים חדים.
וגם גרד לפעמים מסביב לעטרה..
היועצת הנקה בטיפת חלב שללה כי אני מחזיקה את התינוק לא נכוןץ
בנוסף לעיתים הפיטמה (גם שלא בזמן ההנקה) נריאת לבנה וכאילו "נדלקת"
ואז אינני יכולה להניק -כלומר לא יוצא חלב גם אם אני לוחצת...
מה עושים?
אילו משחות כדאי..
יש היום את הלנולין-משחה גדולה סגולה..
גם רופאת הילדים שללה פטריה כשבדקה אותי ואת התינוק..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגישות בשדיים
ג'ניס זאוסמר06/05/2007שלום רב,
יכול להיות שאת מחזיקה את התינוק נכון אבל האם הוא מחזיק את השד בצורה נכונה?
קשה מאוד לשלל פטריה (קנדידה) בצינוריות החלב במיוחד שזה לא מופיע בהכרח יחד עם סמנים אצל התינוק (איזורים לבנים הפה ובלשון, פריחה אופיינית בעכוז).
ולכן לא ברור אם 2 הבעיות הללו באמת נשללו.
המשחה שאת מתארת טובה אך ורק והבעיה נובעת מתפיסה לא טובה ומשפרים את התפיסה יחד עם השימוש במשחה.
הסמנים גם מתארים בפוטנסיה פטריה בשד (לא רק בפטמה ) - תנסי קרם נגד פטריות לפטמות (דטטרין) ודקטרין גל לפה של התינוק אפילו אם אין סמנים. לפעמים קיים צורך לטיפול תרופתי על ידי תרופה שנקראת דיפלוקן.
אם יש לך פטמות רגישות בדרך כלל במיוחד בזמן קור ייתכן שיש לך Raynaud Syndrome . נדיר אבל קיים - תפני לרופא אם הסמנים לאחר ושפרת את התפיסה .
בהצלחה ולבריאות
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלג'ניס
ארנית07/05/2007תודה על תשובתך.
לאיזה רופא יש לפנות?
נשים?
עור?
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)