א.ס. אחרי לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• א.ס. אחרי לידה
    מישהי
    11/09/2011

לרופאי הפורום שלום רב!

בשעה טובה, ילדתי את בני הבכור לפני כשבועיים, וראשית ברצוני להודות לכם על עבודת הקודש הנפלאה שאתם עושים, ושמאוד עזרה לי לאורך ההיריון.

שנית, עוד שאלה ברשותכם:

במהלך הלידה השליה שלי לא יצאה, ולכן היא הוצאה באופן ידני. בשחרור מבית החולים אחרי הלידה הונחיתי לעשות ביקורת אולטרה סאונד אצל הרופא המטפל בקופת החולים בחלוף שבועיים מהלידה, כדי לוודא שאין שאריות שליה ברחם, לא עלינו.

ארבעה ימים אחרי הלידה אושפזתי בשנית, בשל חום גבוה, ובמסגרת הבירורים בבית החולים עברתי אולטרה סאונד "זרימות" מדוקדק (נדמה לי שכך הוא נקרא) ששלל הימצאות שארית שליה ברחם, וקבע שחלל הרחם תקין.

שאלתי:האם הבדיקה הזאת מספיקה, ומייתרת את הבדיקה בקופת החולים בתום שבועיים מהלידה? לא קיבלתי הנחיות מסודרות בעניין בעת השחרור מבית החולים, ואני לא מצליחה לקבל תשובה בטלפון עכשיו. אשמח לא לרוץ כרגע לרופא שלי אם אין צורך.

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    א.ס. אחרי לידה

הוספת תגובה

• מקפיצה לתגובה

מישהי
    12/09/2011

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו