תנועות עובר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תנועות עובר
    נירה
    14/09/2011

שלום רב,
    אני בשבוע 32, מהרגע הראשון שהרגשתי את העוברית התנועות היו חלשות מאוד, בשתי הסקירות הכל היה תקין וגם לפני שבועיים ביצעתי הערכת משקל ופרופיל ביופיזי וזה התאים לשבוע ההריון. בכל זאת אני מודאגת מאוד, אין לי בעיטות חזקות ובקושי אני מרגישה את התנועות ואם אני כבר מרגישה אז זה גלים בבטן. אני מודאגת אם זה יכול להעיד על משהו לא תקין. האם יש דרך נוספת לבדוק בשבוע זה? אולי בדיקה פרטית ? אין טעם ללכת לבית חולים שאני לא מרגישה כי זה כבר משהו רגיל. פעם ביום היא מראה לי שהיא קיימת אבל מאוד חלש.
    בבקשה עזרתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תנועות עובר

הוספת תגובה

• מקפיצה.. חשוב לי בבקשה תשובה...

נירה
    15/09/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדלגים עליי פעם שלישית, בבקשה חשוב

נירה
    17/09/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תנועות עובר - תגובה

ד''ר גדעון נגר
    17/09/2011

במידה ואכן בבדיקות אולטראסאונד חוזרים נצפים תנועות רבות ובנוסף נטור עוברי תקין איני רואה סיבה לדאגה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו