פרנטל של אלטמן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרנטל של אלטמן
    סיוון
    23/09/2011

שלום
    אני בשבוע 15 ועליי לשתות בכל יום כדור של פרנטל אחד ביום.
    הכדורים מאוד גדולים ואני לא תמיד מצליחה לבלוע אותם, גם כשאני חותכת אותם...
    נראה לי שהתופעה בקושי הבליעה קשורה להריון עצמו כי לא הייתה לי בעבר בעיה לבלוע אם חוצים את הכדור.
    שאלותיי הם:
    1. מתוך 7 ימים בשבוע יוצא שבממוצע אני לא שותה יומיים וב5 ימים האחרים כן . האם זה קריטי?
    2. האם זה בסדר לקחת פעמיים רצוף 2 כדורים אם יום לפני לא הצלחתי לבלוע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרנטל של אלטמן

הוספת תגובה

• היי

ליאת
    23/09/2011

רציתי לדעת,אם היה לך נשירה ואם כן האם פרנטל של אלטמן עזר לך?
    אני סובלת מנשירה חזקה מאוד ולוקחת פרנטל של הקופה וזה לא עוזר
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לימית

סיוון
    25/09/2011

השיער שלי דליל ותמיד הייתה לי נשירה גם אצלי זה גנטי אבל לגבי שאלתך אין לי תשובה ברורה כי אני לא מצליחה לצערי לבלוע את הכדור...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לגבי התשובה שלך

ליאת
    25/09/2011

הגעת למצב של קרחות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ליאת
    25/09/2011

זה נורא מדאיג אותי,איך את מתייחסת למצב של הנשירה,אמורים להיות רגועים בהריון,איך משלימים עם זה?
    את במצב שלי?
    אני שואלת אותך,אני יודעת שאת לא מקצועית אבל יש פשוט הזדהות,אני בת 30 וניסיתי במשך שנתיים להיכנס להריון ולא הלך,היום אני בהתחלה ואני תמיד סבלתי מנשירה אבל עכשיו זה ממש קריטי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום,

Gramse
    26/09/2011

לשאלתך על נטילת שני כדורים יחדיו - הגוף אינו יכול לספוג בבת אחת כמות מאוד גדולה של ברזל, במיוחד כאשר מדובר בברזל סינטטי שהינו קשה לספיגה. בנוסף, חשוב לזכור כי עודפי ברזל שאינם נספגים בגוף עשויים לשקוע ברקמות ולגרום לתהליכי חמצון מוגברים.

קשיים בבליעת כדורים הם נפוצים מאוד. במקרים כאלה מומלץ לעבור לתוסף ברזל נוזלי שיחסוך ממך את ההתעסקות וכך תוכלי להיות בטוחה שכמות הברזל אליה את זקוקה היא אכן הכמות אותה את נוטלת ביום.
    תוסף ברזל נוזלי מומלץ הינו פלורדיקס - מכיל ברזל גלוקונאט דו-ערכי, עדין וטבעי, אשר נספג בצורה אופטימלית ללא תופעות לוואי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו