מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרנטל של אלטמןסיוון23/09/2011
שלום
אני בשבוע 15 ועליי לשתות בכל יום כדור של פרנטל אחד ביום.
הכדורים מאוד גדולים ואני לא תמיד מצליחה לבלוע אותם, גם כשאני חותכת אותם...
נראה לי שהתופעה בקושי הבליעה קשורה להריון עצמו כי לא הייתה לי בעבר בעיה לבלוע אם חוצים את הכדור.
שאלותיי הם:
1. מתוך 7 ימים בשבוע יוצא שבממוצע אני לא שותה יומיים וב5 ימים האחרים כן . האם זה קריטי?
2. האם זה בסדר לקחת פעמיים רצוף 2 כדורים אם יום לפני לא הצלחתי לבלוע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
ליאת23/09/2011רציתי לדעת,אם היה לך נשירה ואם כן האם פרנטל של אלטמן עזר לך?
אני סובלת מנשירה חזקה מאוד ולוקחת פרנטל של הקופה וזה לא עוזר
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימית
סיוון25/09/2011השיער שלי דליל ותמיד הייתה לי נשירה גם אצלי זה גנטי אבל לגבי שאלתך אין לי תשובה ברורה כי אני לא מצליחה לצערי לבלוע את הכדור...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לגבי התשובה שלך
ליאת25/09/2011הגעת למצב של קרחות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ליאת25/09/2011זה נורא מדאיג אותי,איך את מתייחסת למצב של הנשירה,אמורים להיות רגועים בהריון,איך משלימים עם זה?
את במצב שלי?
אני שואלת אותך,אני יודעת שאת לא מקצועית אבל יש פשוט הזדהות,אני בת 30 וניסיתי במשך שנתיים להיכנס להריון ולא הלך,היום אני בהתחלה ואני תמיד סבלתי מנשירה אבל עכשיו זה ממש קריטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום,
Gramse26/09/2011לשאלתך על נטילת שני כדורים יחדיו - הגוף אינו יכול לספוג בבת אחת כמות מאוד גדולה של ברזל, במיוחד כאשר מדובר בברזל סינטטי שהינו קשה לספיגה. בנוסף, חשוב לזכור כי עודפי ברזל שאינם נספגים בגוף עשויים לשקוע ברקמות ולגרום לתהליכי חמצון מוגברים.
קשיים בבליעת כדורים הם נפוצים מאוד. במקרים כאלה מומלץ לעבור לתוסף ברזל נוזלי שיחסוך ממך את ההתעסקות וכך תוכלי להיות בטוחה שכמות הברזל אליה את זקוקה היא אכן הכמות אותה את נוטלת ביום.
תוסף ברזל נוזלי מומלץ הינו פלורדיקס - מכיל ברזל גלוקונאט דו-ערכי, עדין וטבעי, אשר נספג בצורה אופטימלית ללא תופעות לוואי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)