סימני הריון מאוד מוקדמים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סימני הריון מאוד מוקדמים
    אני
    26/09/2011

אני חודש אחרי גרידה בשל הריון לא מתפתח (קיבלתי מחזור אחד מאז) ביוץ ככל הנראה בשבוע האחרון (מיום ד' אחרי הטבילה במקווה) מאחר ובדיוק שבועיים לפני המחזור הרגשתי ביוץ חזק מאוד (של אחרי ההפלה, אולם שמרתי כדי לא להיכנס להריון אותו החודש).

בימים האחרונים אני מרגישה תחושות בשחלה שמאלית וכאבי בטן תחתונה וחזה. כמו כן, לפני יומיים היו לי לאחר קיום היחסים (לא נראה שקשור לכך) טיפת דם הדומה לטיפות דם המופיעות בחלבון ביצה לפעמים. האם יש אפשרות להרגיש כאבים בשלב כה מוקדם בהריון (באם נקלט) עוד טרם השתרשות. אציין, כי בהריון קודם (וגם באחד שבו עברתי הפלה בגיל 19) היו לי כאבים דמויי מחזור ממש מההתחלה.

תודה וסליחה על האורך, מאוד רוצה לפצות עצמי על האובדן:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סימני הריון מאוד מוקדמים

הוספת תגובה

• סימני הריון מאוד מוקדמים - תגובה

ד``ר אריה לידור
    26/09/2011

שלום לך
    קרוב לודאי שאת חשה בתחושות המאפיינות את תקופת הביוץ המתחילה בביוץ ונמשכת עד לוסת או להריון במידה ונקלטת.
    כשבועיים לאחר טבילך בצעי בדיקת הריון

בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סימני הריון מאוד ד"ר תדמור

ד''ר עפר תדמור
    26/09/2011

ערב טוב

לפני השרשה לא יכולים להיות סימני הריון

אולם מכל מיני סיבות ( הישארות תאי ההריון מההריון הקודם ) כדאי מאוד לבצע בדיקת דם כמותית מדוייקת לבטה

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו