גרד הריוני puppp

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גרד הריוני puppp
    אילנה
    27/09/2011

אני כותבת שוב את ההודעה מכיוון שלא נעניתי קודם...
    אני בשבוע 23 והופיעה לי פריחה נוראית ומגרדת במיוחד בבטן. רופא עור שביקרתי אצלו אמר שככל הנראה מדובר ב-puppp למרות שזה לא המקרה ה"קלאסי" מכיוון וזה שלישי שני ולא קיימים סימני מתיחה.הרופא רשם לי אנטיהיסמינים משני סוגים (כדורים), משחה וקלמין. נראה שהפריחה מתפשטת לאיזור החזה והרגליים ונעשית מגרדת יותר מיום ליום. זה הופך את ההריון לבלתי נסבל ורציתי לדעת אם יש אפילו סיכוי קטן שזה יעבור בקרוב?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גרד הריוני puppp

הוספת תגובה

• PUPPP

קרן
    02/10/2011

היי שלי ,אני כל כך מבינה ומזדהה איתך. גם לי גילו את התופעה הארורה הזאת בשבוע 23 , נתנו לי משחה עם סטרואידים והרופאה אמרה שזה לא עובר עד הלידה, אבל שהמשחה עשויה להקל. היום אני בשבוע 27 ולצערי אין שום שינוי. אני מתחרפנת מהגירודים. יש גם כדור שהמליצה לי עליו "היסטון". עדיין לא ניסיתי את זה כי הבנתי שזה כדור מרדים וחזק מאוד. מקווה לטוב...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גרד הריוני puppp - תגובה

ד``ר אריה לידור
    03/10/2011

שלום לך
    רצוי לבדוק אם קיימת הפרעה בתפקוד הכבדי . במידה ולא הטיפול הוא מקומי בלבד באמצעות משחות בעיקר סטרוידים או אנטיהיסטמינים כגון אחיסטון במינון נמוך.

בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו