השמנה, אומגה 3, שפעת, דיאטה וטיסה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השמנה, אומגה 3, שפעת, דיאטה וטיסה
    ליאן מ30
    02/10/2011

היי אני בת 30 בתחילת שבוע 18 להריון וממש אובדת עיצות...

1. משקלי טרם ההריון היה 64 קילו, אני מתנשאת לגובה של 1.70 ונראית רזה ויפה :)

אני מאוד אובססיבית לגבי המשקל שלי ונראה לי שעליתי יותר מידי. המשקל שלי כיום בתחילת שבוע 18 הינו 69 קילו - משמע עליה של 5 קילו!!! אני לא מוכנה לסיים את ההריון עם עודפי משקל מטורפים והכי מצחיק שזה אפילו לא ממש נראה לעין. יש לי רק בטן קטנטנה וזהו. למה המשקל הזה? זה גנטי? אני משתדלת לאכול יחסית בריא ומסודר וממש ממעיטה במתוקים. אוף.

2. איך אני מורידה את המשקל הזה??? אני רוצה דיאטה בהריון שלא תפגע בעובר כמובן. לפי החישוב שלי אני בשני קילו עודף.

3. אני לוקחת בנוסף לברזל וויטמין (כדור ורוד), גם שני כדורי אומגה 3 ביום (קפסולה צהובה גדולה יחסית), זה באמת בריא? עד מתי להמשיך לקחת את האומגה? הויטמין נרשם ל 30 יום בלבד שעומדים להסתיים. עד מתי מומלץ לקחתו?

4. אני מתכננת טיסה בעוד כשבוע לחו"ל, האם ישנם דברים ספציפיים שעלי להקפיד בהם במהלך הטיסה ובחו"ל? קראתי שעדיף לטוס עם מסכת חמצן....

5. בנוסף, מה זה אומר שיש לי בריחת שתן קטנה בכל פעם שאני מתעטשת? אני מאוד מקפידה על תרגילים לחיזוק האגן.

6. האם כדאי לי לעשות חיסון נגד שפעת? מה הסיכונים הכרוכים בכך?

לא מבינה מה קורה פה ואיך אני עוצרת את זה.

אנא ענו לי על כל שאלותיי שכן באמת שאינני יודעת כיצד להתמודד....

תודה רבה מראש,

אני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אוי המשקל....

מיכל
    02/10/2011

הי,
    גם אני עולה ועולה במשקל מעבר ל"המלצות" שאני קוראת באינטרנט. עליתי כבר 7 ק"ג ואני שבוע 19. לא נורא נוריד אחרי (אני מקוה) אבל אין ספק שזה מלחיץ כשמסביב מדברים על עליה שמומלצת של 3 קילו...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו