וירוס הריון ראשון שבוע 17

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• וירוס הריון ראשון שבוע 17
    דידי
    02/10/2011

שלום רב,

זה 4 ימים שאני סובלת מכאבי ראש עזים שמוקרנים לאזור העיניים ומורגש בהם לחץ כבד,בנוסף לצמרמורות וכאבי שרירים ובטן שאני מרגישה,הייתי היום אצל הרופא היה לי חום 37.7 ונאמר לי כי כנראה מדובר בוירוס ושאין הרבה מה לעשות...

האם אכן כך? האם זה יכול לפגוע בעובר? ומהי כמות האקמולים שאוכל לצרוך במשך היום?

תודה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    וירוס הריון ראשון שבוע 17

הוספת תגובה

• תשובה

תהילה
    03/10/2011

אני לא רופאה אבל גם בהריון בשלב שלך וגם אני הייתי חולה עם חום, כאבי ראש מסביב לעיניים וחולשה. כדאי לך למנוע סינוסיטיס ולכן תקחי קערה עם מים רותחים, תכסי את הראש עם מגבת מעל הקערה, תשאפי את האדים דרך האף ותנשפי דרך הפה- למשך כרבע שעה, אח"כ תקנחי את האף חזק.

לי הרופאה אמרה שעדיף לקחת אקמול מאשר להסתובב עם חום אבל אקמול פשוט ולא נורופן/ איבופן, לגבי מינון- אין לי מושג.

רפואה שלמה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וירוס הריון ראשון שבוע 17 - תגובה

ד``ר אריה לידור
    03/10/2011

שלום לך
    לוירוס השפעת אין השפעה שרה על העובר. חום יכול להביא להתייבשות ולכן לפעילות רחמית לא רצויה. יש לטפל במניעת החום על ידי אקמול למשל. אם אינך מחווסנת לCMV כדאי גם לבדוק נוגדנים לוירוס זה

בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו