מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שבוע 41אביטל05/10/2011
שלום,
קצת רקע לפניי השאלה שלי...
הריון ראשון קיסרי בגלל מצג עכוז בשבוע 39
הריון שני לידה רגילה בשבוע 41 שפנייתי לחדר לידה עם דימום ורק אחריי 26 שעות בחדר לידה ילדתי,
כרגע הריון שלישי שבוע 41 עושה מוניטור כבר חודש עם צירים פה ושם.
מיום ראשון בלילה ועד היום (יום רביעי) יש לי דימום קל רק בניגוב ובתחתונית הייתי בבדיקה אצל רופא וגם במוניטור אתמול, לאחר בדיקה אין פתיחה וגם לא ממש צירים יש כאבים כמו של מחזור בגב התחתון ובבטן התחתונה כמו התכווצויות.
הרופאה נתנה לי הפנייה לחדר לידה למעקב ליום חמישי (מחר) ואמרה שבמידה והכל יהיה בסדר ישלחו אותי הביתה אם לא אז אולי יינסו לזרז את הלידה בצורה טבעית כמו פקיעת מים... (כמו בלידה הקודמת).
עכשיו השאלה היא אם כדאי ללכת מחר או שלתת לזמן לעשות את שלו??? מה גם שאנחנו נכנסים ליום כיפור ביום שישי
מפחדת שהלידה לא תתקדם - שלא תהיה פתיחה או צירם ובסוף ייישלחו לקיסרי.
אשמח לקבל את המלצתך,
לתשובתכם המהירה אודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 41 - תגובה
ד``ר אריה לידור06/10/2011שלום רב
עלייך לפנות לחדר לידה לקביעת מועד לזרוז וכן לבצוע מוניטור ואולטרהסאונד
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)