מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גרידה- האם זה מסוכן להכנס להריוןדפנה23/01/2008
שלום שמי דנה ויש לי שאלה
אני גרה כרגע בלונדון עם בעלי שנינו זוג סטודנטים בשנות ה-30 שבאו ללמוד בלונדון. לפני יומיים גיליתי שאני בהריון ואני מאוד מבואסת גם מהקטע שאני בהריוןוגם שאני נמצאת במדינה זרה שאני לא עד כדי כך מכירה את מערכת הבריאות שלה וגם אני לי שום מושג לגבי ההריון אני אפילו לא יודעת באיזה חודש אני ואני מפחדת שהתינוק שלי ייצא עם פגמים. מה לעשות יצא ככה במקרה שנכנסתי להריון כאן בלונדון הבעיה היא הלימודים שלי שהם גם מאוד חשובים אני לומדת פה מנהל ותיירות והמבחן הסופי של המקצוע שאני לומדת הוא בספטמבר מה לעשות ככה זה נקבע בקורס. אז מה שקורה זה שאני מסיימת ללמוד את הלימודים בסוף מרץ ואז אני עוזבת את לונדון לחצי שנה וחוזרת למבחן בספטמבר ועוד בזמן שאני יהיה בהריון שהרי ידוע שאסור לטוס אחרי החודש השישי (אני אפילו לא יודעת באיזה חודש אני כרגע).הבעיה היא שהמבחן הוא יותר חשוב לי אני לא ציפיתי שאני אכנס להריון ומה שקורה שלא בא לי גם כרגע ללהתעסק עם הריון ואין לי שום הבנה בזה ומכיוון שאני נמצאת פה בלונדון אני לי את כל האמצעים הדרושים. דרך אגב אני גם בת 31 גם סובלת מלחץ דם גבוה וגם מעשנת למרות שהפסקתי לעשן לפני שבוע פה ושם עדיין לוקחת סיגריה.
אז חשבתי אולי לעשות גרידה אחרי שאימא שלי המליצה לי על זה האם מישהו יכול לתת לי עצה מה לעשות כי הבנתי שיש סיכון בזה בקטע של הגרידה והבנתי שגם קשה להכנס אחר כך עוד פעם להריון.
(לגבי בעלי הוא אמר לי שלא איכפת לו שאני אעשה את הגרידה רק שהוא מפחד שהיה סיבוכים ושאני לא הצליח להכניס אחר כך עוד פעם להריון.השאלה אם אני אעשה גרידה האם אני הוכל אחר כך עוד פעם להכנס להריון האם יש בזה סיכונים ואם יש אם מישהו יכול לתת לי הסבר מה לעשות כי אני כרגע לא בקטע של הריונות ויותר חשוב לי הלימודים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד''ר רמי אבירם23/01/2008יש סיבוכים אחרי גרידות אבל רוב הסיכויים שתוכלי שוב להרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)