עובר גדול בשלושה שבועות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עובר גדול בשלושה שבועות
    אורלי
    06/10/2011

ערב טוב. כרגע חזרתי מבדיקת אולטראסאונד. לפי מועד הוסת אני בשבוע 26 פלוס 4. לפי הבדיקה הערב העובר גדול ממני בשלושה שבועות!!!אין לי סכרת, ועליתי בסה"כ 4 קילו. לידות קודמות במשקלים רגילים סביב 3 קילו ושלוש מאות. האם יש סיבה לדאגה?? זה קצת מלחיץ אותי בלשון המעטה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עובר גדול בשלושה שבועות

הוספת תגובה

• בבקשה תענו לי...

אורלי
    06/10/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עובר גדול בשלוש שבועות - ד"ר תדמור

ד''ר עפר תדמור
    11/10/2011

בוקר טוב

רוב הסיכויים שאין דאגה
    צריך לראות מה בדיוק גדול
    הבטן גדולה ??. הפמור גדול ?? הראש גדול ???
    צריך לבצע העמסת סוכר 100 גרם
    האם יש ריבויי מי שפיר ???
    יש לשלול סינדרום BW זאת על ידי סקירה לגודל כליות , גודל לשון ??

שוב בגדול אין דאגה , אבל יש להבין מה גדול ולבצע בדיקות

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר תדמור - תשובה להתייחסותך

אורלי
    11/10/2011

תודה על ההתייחסות ד"ר תדמור. לפי מה שהבנתי מרופא המטפל שלי, העובר גבוה, שוקל כרגע 1.300. אני לפי הוסת בשבוע 27 והעובר קרוב ל- 30. עשיתי בדיקת סיסי שיליה לפני מס' חודשים בשל שקיפות עוברית שיצאה גבולית 3.3. כל התוצאות יצאו תקינות לחלוטין.
    האם עליי לפנות שוב לרופא, כדי לבצע עוד בדיקות?? לגבי העמסת סוכר - יצאה לי תוצאה בהעמסה הרגילה של 125. עליתי 4 קילו במשקל מתחילת ההריון. האם לדרוש לבצע העמסה גבוהה יותר?
    אודה על תשובתך. יום מצוין!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו