פרוגסטרון ופרסולאט והרגשת חולשה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרוגסטרון ופרסולאט והרגשת חולשה..
    נע
    10/10/2011

אני עם צירים מוקדמים משבוע 19 לוקחת זריקות פרוגסטרון . הצירים עדיין נמשכים כיום שבוע28 +2 הרופא שלי הוסיף לי 2 כדורים של 10 של פרסואלט . האמת שהתחלתי לפני כמה ימים כרגע יש לי כאבי ראש חולשה מדדתי לחץ דם והוא היה 80 על 50 והכנתי לי נס קפה עם קפאין קראתי שזה תופעות הלוואי של הכדור אך ההרגשה היא ממש מלחיצה כמו כן הרגשה של פתאום חום - כמו גלי חום כזה. .כמו כן אני ממשיכה בנוסף גם את הזריקות . . אני צריכה לקחת עכשיו על הבוקר כדור ומאוד מתלבטת עקב ההרגשה הנוראית שאני מרגישה אגב למרות הצירים צוואר הרחם ארוך נע בין 35-40 . האם זה מקובל גם להמשיך לקחת את הזריקות וגם להתחל פרסואלט ?האם לקחת את הכדור ברגשה כזאת ?
    אגב יש לי גם סכרת הריון אז זה הכול ביחד - אני ישר גם בודקת ניטור הסוכר - אך אני מאוזנת.
    אשמח לתגובתכם ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פרוגסטרון ופרסולאט והרגשת חולשה.. - תגובה

ד``ר אריה לידור
    10/10/2011

שלום לך
    אם אורך הצוואר כפי שאת מתארת נראה לי שניתן להסתפק בזריקות הפרוגסטרון היות והפרוסולט הוא זה האחראי לתופעות אותן את מתארת. כמובן שמומלץ המשך מעקב אורך צוואר הרחם

בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו