מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ירידה במשקל בהריון..משי11/10/2011
שלום.. אני ילדתי לפני כ 6 חודשים ועליתי במהלך ההריון 30 קילו.. חודש וחצי אחרי הלידה נכנסתי שוב להריון ובהריון הזה החלטתי לקחת על עצמי לאכול בריא ובנוסף לזה אחרי כאבי בטן חזקים וממושכים אובחנה אצלי קנדידה במעיים... התחלתי תזונה בריאה ללא שמרים וסוכרים(אבל אני אוכלת פחממות אז זה המקור שלי לסוכר) ופירות אני נמנעת בגלל הסוכר( חוץ מתפוח ואגס) ככה כמעט ולא נכנס לי סוכר לגוף..אני בשבוע 19 ולא עליתי בכלל במשקל להפך ירדתי 10 קילו! אני אוכלת כל זמן שאני רעבה פשוט אוכלת בריא השאלה היא אם זה מסוכן...תודה רבה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר תשובה בבקשה??
משי11/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירידה במשקל בהריון. ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור11/10/2011בוקר טוב
השאלה האם ירדת 10 ק"ג מיתוך ה 30 שעלית ???
או ירדת 10 ק"ג אחרי שירדת חזרה את ה 30 ק"ג ???
באפשרות הראשונה המצב מצויין , מעולה.
אפשרות שנייה כלומר ירדת 40 ק"ג ??? במקרה זה אפשר לאכול קצת.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירידה במשקל בהריון
משי11/10/2011אחרי הלידה הייתי בערך 10 פחות אז נשאר עודף של 20 ואז נכנסתי להריון זה אומר שיש לי עוד עודף של 10.. זה בסדר אם אני אמשיך לרדת??שוב הירידה היא לא מכוונת אני פשוט אוכלת בריא והגוף מוריד את העודפים לבד..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)