מאוד מודאגת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מאוד מודאגת
    מיכל אהרון
    17/10/2011

שלום רב !!!
    אני בת 39, הריון ראשון. אני בשבוע ה-25 להריון, מתחילת ההריון ניסיתי לקחת ברזל ולא הצלחתי בגלל שהברזל עושה לי בחילות מאוד קשות, ניסיתי את הפולקס, פרנטל טבעי ויש בחילות. לאחרונה הרגשתי חולשות מאוד חזקות, מלוות בסחרחורות, בבדיקות דם שעשיתי התגלה שיש לי סוכר מאוד נמוך, דבר שמעולם לא היה לי, קריאטנין נמוך מידי, פרוטאין B גם נמוך, לעומת זאת טריגליצרידים וכולסטרול גבוהים מאוד. הרופאה אומרת לי שעכשיו בהריון אי אפשר לטפל בשומנים הגבוהים, כמו כן היא אומרת לי להמשיך לאכול כרגיל ואפילו לאכול יותר, כי היא אומרת שהקריאטנין הנמוך זה סימן לזה שאני לא אוכלת מספיק. לאחרונה חזרתי בחזרה לקחת את הפולקס, וכמו בתחילת ההריון סובלת מבחילות מהברזל.

רציתי בבקשה לשאול כמה שאלות שמאוד מטרידות : 1. אני לפעמים אוכלת בקר, כי זה דווקא מחזק אותי ומאידך מפחדת לאכול בגלל השומנים הגבוהים
    2. הרופאה אומרת לי שבגלל שלא לקחתי ברזל עד כה, אז כנראה יש לי אנמיה, כמו כן היא אומרת לי שהעוברית שלי יכולה גם כן לסבול מאנמיה ומחוסר ברזל, האם זה נכון ?, תמיד חשבתי שאין מצב שהעובר נשאר בלי מצבורים כי הוא תמיד לוקח מאימו את מה שהוא צריך להתפתחותו, ואיך אני יכולה לדעת עם גם העוברית סובלת או תסבול מאנמיה ? יכול להיות שאם בדיקות הדם שלי לא טובות, אז גם היא סובלת מחסרים ?
    אני כל הזמן חוששת אם היא זזה מספיק בבטן, כי אולי היא גם חלשה, אני גם לא יודעת כמה היא אמורה בכלל לזוז?

אודה לך מאוד בעזרה בלבטיי הקשים
    מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מאוד מודאגת

הוספת תגובה

• מאוד מודאגת - תגובה

ד``ר איילון לחמן
    18/10/2011

שלום.
    יש לך הרבה שאלות.הטוב ביותר הוא לדבר עם רופאך המטפל.שיענה ויתן פתרון לכל השאלות.אגב למשל טריגליצרידים וקולסטרול הם גבוהים באופן רגיל בהריון,לכן לא נמדדים בדרך כלל בתקופה זו. קראטינין נמוך זו לא בעיה.לכן שוב התיעצי עם רופא הגינקולוג העוקב אחר מהלך ההריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טבעי

מאיה
    19/10/2011

הי,

יש ברזל טבעי אצל הומאופתים- אמנם עולה בהתאם אבל שווה כל אגורה. אני לוקחת כבר כמה חודשים ומצליחה לעבור את זה בשלום.

מבינה על מה את מדברת. כל שאר הבדיקות שציינת- יש לי גם כאלה ואמרו לי שזה לא משמעותי. הכי חשוב לעקוב אחרי רמות המוגלובין B12 וחומצה פולית ולוודא שהם לא יורדים מדי. אל תוותרי על הברזל, ככל שתתקדמי את תהיי עייפה יותר ותשושה יותר וזה מאוד יכול לעזור לך. קבעי תור להומאופתיה ותבקשי כמה סוגים של ברזל- תבדקי אותם בתקופות של שבועיים שלושה, אין מה לעשות. ניסוי וטעיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו