בדיקת קרישיות יתר לאחר הפלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת קרישיות יתר לאחר הפלה
    TAPUZINA
    17/10/2011

היי ותודה מראש על המענה.
    לפני כחודשיים עברתי הפלה ע"י ציטוטק בגלל שק הריון שלא התפתח/שק ריק.
    ראיתי השבוע תוכנית טלוויזיה שעסקה בקרישיות יתר שמהווה גורם להפלות.
    1. רציתי לדעת אם יש צורך לבדוק את הנושא, אני מנסה להרות...
    2. דבר נוסף - אחרי הפלה יכולים להיות דימומים (שאינם וסת) בזמן הביוץ כתוצאה מתהליכים שמתרחשים בגוף?
    3. טבעי שאחרי הפלה יש דימומים לא סדירים (יתכן וסת ו/או דימומים אחרים)
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בדיקת קרישיות יתר לאחר הפלה - תגובה

ד``ר איילון לחמן
    18/10/2011

שלום.
    הפלה אחת אינה מהווה סיבה לבדיקת קרישיות. לגבי הדימומים שוה לגשת ולהיבק.זאת כדי לודא שחלל הרחם אכן ריק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי

מאיה
    19/10/2011

הייתי מציעה שתתעקשי לבדוק את זה. יש יותר מדי מקרים שזאת הסיבה, ויש לזה פיתרון מאוד פשוט ומונע את כל מפח הנפש הזה.

תתעקשי- אמנם לא כל רופא יסכים, וזאת בדיקה שעולה כסף לקופ"ח, אבל תתעקשי!

בהצלחה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי. תודה...

TAPUZINA
    20/10/2011

את יודעת איזה בדיקה זו בדיוק?
    זו בדיקת דם פשוטה או משהו מעבר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפי מה שידוע לי

מאיה
    21/10/2011

מדובר בכמה בדיקות דם, כמה מבחנות. לא צריך צום או משהו, ואת אמורה לקבל הפניה לצורך זה להמטולוג, הבדיקות האלו בד"כ נעשות בבי"ח למיטב ידיעתי- אבל יש גם מוקדים מיוחדים של הכללית (אם את בכללית) שגם שם ניתן לעשות את זה.

אני קיבלתי הפניה להמטולוגיה בבי"ח (לפני ההיריון) וזה בוצע ותשובות היו כבר באותו יום, ובתוך ההיריון עשיתי את זה במוקד קופ"ח ותשובות לאחר שבוע וחצי שבועיים.

אצלי יש מחלת רקע שדרשה את הבירור הזה, ואולי לכן זה היה בקלות יותר. אבל חברה שלי שעברה הפלה אחת "בלבד" (מכעיס אותי שמקטינים את החוויה הקשה הזאת) כן הופנתה לבדיקות בבי"ח בלי יותר מדי בעיות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

TAPUZINA
    21/10/2011

אני באמת אבדוק את העניין.
    אני בכללית
    במהלך השבוע אמורה להגיע לבדיקה, אני אבקש את זה...
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו