מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת קרישיות יתר לאחר הפלהTAPUZINA17/10/2011
היי ותודה מראש על המענה.
לפני כחודשיים עברתי הפלה ע"י ציטוטק בגלל שק הריון שלא התפתח/שק ריק.
ראיתי השבוע תוכנית טלוויזיה שעסקה בקרישיות יתר שמהווה גורם להפלות.
1. רציתי לדעת אם יש צורך לבדוק את הנושא, אני מנסה להרות...
2. דבר נוסף - אחרי הפלה יכולים להיות דימומים (שאינם וסת) בזמן הביוץ כתוצאה מתהליכים שמתרחשים בגוף?
3. טבעי שאחרי הפלה יש דימומים לא סדירים (יתכן וסת ו/או דימומים אחרים)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת קרישיות יתר לאחר הפלה - תגובה
ד``ר איילון לחמן18/10/2011שלום.
הפלה אחת אינה מהווה סיבה לבדיקת קרישיות. לגבי הדימומים שוה לגשת ולהיבק.זאת כדי לודא שחלל הרחם אכן ריק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
מאיה19/10/2011הייתי מציעה שתתעקשי לבדוק את זה. יש יותר מדי מקרים שזאת הסיבה, ויש לזה פיתרון מאוד פשוט ומונע את כל מפח הנפש הזה.
תתעקשי- אמנם לא כל רופא יסכים, וזאת בדיקה שעולה כסף לקופ"ח, אבל תתעקשי!
בהצלחה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי. תודה...
TAPUZINA20/10/2011את יודעת איזה בדיקה זו בדיוק?
זו בדיקת דם פשוטה או משהו מעבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפי מה שידוע לי
מאיה21/10/2011מדובר בכמה בדיקות דם, כמה מבחנות. לא צריך צום או משהו, ואת אמורה לקבל הפניה לצורך זה להמטולוג, הבדיקות האלו בד"כ נעשות בבי"ח למיטב ידיעתי- אבל יש גם מוקדים מיוחדים של הכללית (אם את בכללית) שגם שם ניתן לעשות את זה.
אני קיבלתי הפניה להמטולוגיה בבי"ח (לפני ההיריון) וזה בוצע ותשובות היו כבר באותו יום, ובתוך ההיריון עשיתי את זה במוקד קופ"ח ותשובות לאחר שבוע וחצי שבועיים.
אצלי יש מחלת רקע שדרשה את הבירור הזה, ואולי לכן זה היה בקלות יותר. אבל חברה שלי שעברה הפלה אחת "בלבד" (מכעיס אותי שמקטינים את החוויה הקשה הזאת) כן הופנתה לבדיקות בבי"ח בלי יותר מדי בעיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
TAPUZINA21/10/2011אני באמת אבדוק את העניין.
אני בכללית
במהלך השבוע אמורה להגיע לבדיקה, אני אבקש את זה...
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)