GBS ו- E-COLI בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• GBS ו- E-COLI בהריון
    אביבית
    17/10/2011

שלום רב!
    אני בשבוע 15 להריוני השני ונמצא כי יש לי E-COLI בשתן , קיבלתי מקרודנטין לשבוע ולפני שהתחלתי את האנטיביוטיקה החלטתי לקחת תרבית נוספת ליתר ביטחון והתחלתי אנטיביוטיקה. לפני יומיים חזרה תשובה של התרבית השנייה ( שנלקחה לפני האנטיביוטיקה ) לפיה אין לי E-COLI אלא GBS ,בהתייעצות עם רופא נשים התחלתי טיפול עם אוגמנטין , רציתי לדעת האם יש סכנה לעובר מה-GBS ומהאוגמנטין במיוחד לאחר מקרודנטין( יותר מדי אנטיביוטיקה ) במהלך ההריון ? בנוסף האם קיום יחסי מין יכול להדביק את בעלי ואז הוא ידביק אותי חזרה או שאין קשר? תודה ןסליחה על אורך השאלות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    GBS ו- E-COLI בהריון

הוספת תגובה

• GBS ו- E-COLI בהריון - ד"ר תדמור

ד''ר עפר תדמור
    18/10/2011

בוקר טוב

שתי האנטיביויקות לא מזיקות לעובר
    דלקת בשתן לא מדביקה את בעלך
    הטיפול נכון

האם בטוח שה GBS בשתן ??? או בצוואר הרחם ???

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• GBS

אביבית
    18/10/2011

ראשית,תודה על התשובה המהירה וההתייחסות.לפי בדיקת שתן יש צמיחה של GBS עדיין לא עשיתי תרבית מהנרתיק (אני שבוע 15 ) אני מאמינה שברגע שאסיים את האנטיביוטיקה אז הרופא שלי ימליץ על משטח נרתיק .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו