חודש שמיני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חודש שמיני
    ליאור
    18/10/2011

שלום,
    קודם כל חג שמח .
    אני בהריון בשבוע 33 , מתחילת ההריון אני משתמשת בכדורי "נוקטורנו" כייש לי בעיה בשינה ! אני עד עכשיו לוקחת בכל יום שני כדורים ... אני לא מצליחה להפסיק את התרופה למרות שאני יודעת שאני חייבת להפסיק נטילת הכדורים בחודשים האחרונים ... מה אני צריכה לעשות אם אני לא מצליחה להפסיק את התרופה ?? ובמה זה מזיק אם אי ממשיכה עד הלידה ???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חודש שמיני

הוספת תגובה

• חודש שמיני - תגובה

ד``ר אריה לידור
    19/10/2011

שלוםלך
    ראשית בריאותך מעל לכל. יכולה לנסות להפחית במינון עד כמה שניתן,.
    ההשלכות על העובר ועל היילוד הן כמובן יישנוניות היכולה להתבטא במוניטור טרום לידתי וכן לאחר הלידה. יהיה צורך לדווח לרופא ילדים בטרם הלידה
    התייעצי עם נאורלוג ילדים גם כן על ההשלכות
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חודש שמיני

ליאור
    19/10/2011

על היענותך אני מודה ..
    מהתשובה שלך אני מבינה שהתרופה מזיקה לעובר וייתכן שיוולד עם משהוא לא בסדר !!!!!!! אני התייעצתי עם כמה רופאים ואמרו שהתרופה לא מזיקה לעובר !!! אני מאוד מאוד מודאגת על היילוד ואני לא מפסיקה לחשוב על המצב שלי ושלו !!! עד כמה מזיקה התרופה לעובר ?? ומה ניתן לעשות עכשוי !!!!!!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חודש שמיני - תגובה

ד``ר אריה לידור
    19/10/2011

שלום לך
    אין המדובר בנזק גופני . לתרופה השלכות על ערנותו ובמיוחד לאחר הלידה
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו