טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אנחנו מנסים מזה כמה חודשים להיכנס להיריון, בדרך כלל אני מקבלת מחזור סביב 10 לחודש, החודש טרם קיבלתי (אנחנו כבר ב- 20). בדיקות ביתיות שביצעתי לא העלו דבר, מלבד שתי בדיקות שונות שעשיתי הבוקר שמראות פסים חיוביים מאוד חלשים. במידה וזה אכן היריון, אני אמורה להיות למיטב הבנתי בשבוע 6, בנוסף הבנתי שבדיקות ההיריון הביתיות מזהות מעל ביטא 50- האם בגלל שהפסים חלשים ניתן להבין שהבטא גבולית ? האם זה לא חריג לשבוע 6 ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר