מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מודאל, פרולקטין גבוה, כמה שאלותד``ר איילון לחמן26/10/2011
שלום,
אני סובלת מחרדות ולוקחת כדור פסיכיאטרי בשם מודאל 3 פעמים ביום,
רמת הפרולקטין שלי גבוהה מדי בכדי להיכנס להריון,
הבנתי שיש תרופות שיכולות להוריד את רמת הפרולקטין,
האם השימוש בתרופות אלו תוך כדי שימוש בתרופה פסיכיאטרית יכול להזיק? האם יכול להיות קונפליקט בין מודאל, שמעלה את רמת הפרולקטין, לבין התרופה שמורידה אותו?
עוד שאלה,
הייתי רוצה לדעת, איזה תרופות מורידות את רמת הפרולקטין ?
שאלה נוספת,
אם אני אקח תרופה שמורידה את רמת הפרולקטין, האם אצטרך לקחת את התרופה גם אחרי שנכנסתי להריון, במהלך כל ההריון, או חלק ממנו?
תודה רבה!
טלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאל, פרולקטין גבוה, כמה שאלות... - תגובה
ד``ר אריה לידור27/10/2011שלום לך
המודדל מעלה את רמת הפרולקטין. התרופות להורדת רמת הפרולקטין מתנגשות בפעולתן למודל. יחד עם זאת אפשר להתחיל בטיפול להורדת רמת הפרולקטין תוך כדי המשך נטילת המודל להשגת איזון בין התרופות והשגת ערכי פרולטין בתחום התקין.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)