פשוט מיואשתתומתוסכלת כבר!!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פשוט מיואשתתומתוסכלת כבר!!!!!
    קרולין 24
    27/10/2011

לפני איזה שבוע וחצי בערך הייתי אצל רואת נשים כי היה לי כאבי בטן מוזרים בגוף.היא בדקה אותי ואמרה שיש לי גופיף צהוב 18.5 או שזה היריון או שזה מחזור. היא אמרה לי לחכות לאיחור של המחזור ולעשות בדיקה ביתית.חיכיתי שהייתי באיחור של היומים מהמחזור עשיתי בדיקה ביתית ויצא לי 2 קוויםם אבל הקו השני היה ממש חלש וככה גם בבדיקה השניה שעשעיתי למחרת. אז הייתי שוב אצל הרופאה והיא אמרה לי שהגופיף התרחב. איחר לי המחזור ביומים (מה שבדרך כלל לא אופייני לי כי בחיים לא איחר לי) הלככתי עשיתי בדיקות דם ויצא לי שלילי!!!!זה התוצאה שקיבלתי:8.1 mIU/mL
    אני אומרת לעצמי איך זה יכול להיות?? כי בחיים לא איחר לי המחזור!!! והיום אני כבר ביום השלישי לאיחור!!! מה עושים במצב כזה?! חשוב לי להדגיש הווסת האחרונה שלי הייתה ב27/09/11 ואני מקבלת בדיוק כל 28 יום כי אני סופרת 28 יום מהיום הראון של המזור בעיקרון הייתי אמורה לקבל כבר ב24 ועדין לא בבקשה תעזרו לי אני כבר מיואשת!!!!אשמח שתענו לי בהקדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פשוט מיואשתתומתוסכלת כבר!!!!! - תגובה

ד``ר אריה לידור
    27/10/2011

שלום לך
    גם כשהוסתות רגילם וסדירים לעתים קיים שיבוש ללא משמעות. מציע שתבצעי בדיקת הריון נוספת ובמידה ושלילית להמתין בסבלנות לוסת.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

קרולין 24
    27/10/2011

היי דוקטור..תודה קודם כל על התשובה!

מזה אומר הדבר הזה? :8.1 mIU/mL

ואולי שיש סיכוי שיצא שלילי כי אולי ההריון הוא צעיר?
    והאים בדיקת דם בדרך כלל אמינה או שלפעמים לא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו