מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה זניחה אך מטרידה אותי מאז שש.30/10/2011
שאני בהריון-
איני יודעת בדיוק ממתי לחשב את התאריך של ההריון..
היות ותאריך הווסת הוא בעצם הדימום של ההפלה,והביוץ במקרה הזה הגיע קרוב ל3 שבועות אחרי-הוא אינו יכול להיות התאריך שממנו מחשבים את ההריון.
בדרך כלל במקרים כאלה מחשבים על פי ממצאי האולטרסאונד אך במקרה שלי,הממצאים מצביעים על הריון צעיר יותר ב3-5 ימים ממה שאני יודעת בוודאות שהוא.
אשמח אם תעזרו לי לחשב את התאריך הנכון ע"פי ממצאים אלו:
ב10/9 יום שבת-הביוץ ע"פי בדיקה בייתית+תחושות פיזיות התחיל לקראת הערב או קודם לכן{בדקתי באותו יום רק לקראת הערב,,-קיימתי יחסי מין בערב.
ב11/9 יום ראשון- הביוץ המשיך ע"פי בדיקה בייתית+ממצאי מעקב זקיקים+תחושות פיזיות-קיימתי שוב יחסי מין בערב.
ב12/9 יום שני- ייתכן והביוץ המשיך עוד קצת-כבר לא טרחתי לבדוק עם בדיקה בייתית ומעקב זקיקים.
לכן,אני מעריכה כי עלי להחשיב או מיום שני/שלישי{שזה סוף הביוץ והזמן שבו הבייצית השתחררה ובאה במגע עם הזרע}+שבועיים אחורנית.
השאלה היא אם זה יום שני-היום שמתישהוא במהלכו הביוץ הסתיים בטוח, או יום שלישי שהוא יום שאחרי,,
נכון שאמרתי שזה קצת דבילי,,,,? :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה זניחה אך מטרידה אותי מאז ש - תגובה
ד``ר איילון לחמן30/10/2011שלום.
אין צורך להיות מדויקים ממ על היום בתאריך ההתעברות.הביצית מחכה לזרע כ-3 ימים.גם הזרע ממתין ברחם.3 ימים.כך נא להירגע. הבדל של 3 ימם בגיל הוא ממש לא משמעותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)