הריון עם התקן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון עם התקן
    טל
    03/11/2011

שלום, יש לי התקן מסוג NOVA T . שני ילדים בריאים בבית.
    קבעתי תור לרופא נשים כדי להסיר ההתקן כי מתכננת הריון. לא כ"כ זוכרת מתי היתה הוסת האחרונה....
    ב - 30.10 , יום לפני הבדיקה המתוכננת, יצאה להפתעתי בדיקת הריון ביתית חיובית. למחרת בערב בדיקה אצל הרופא שנקבעה מראש, לא ראה שק הריון ולא הצליח להוציא ההתקן, פחד לפגוע בהריון אם התפתח. בטא למחרת (1.11) - 241. האם יש התאמה עם העובדה שלא ראו שק הריון לבין הבטא? לאיזה שבוע הריון זה מתאים? אני מפחדת שמדובר בהריון מחוץ לרחם.... מה צריך לעשות? יש לציין שאתמול בערב בניגוב היה כתם חום על הנייר ולא חזר מאז, מעבר לזה, יש לי כאבים נסבלים בבטן התחתונה. תודה רבה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון עם התקן

הוספת תגובה

• הריון עם התקן - תגובה

ד``ר איילון לחמן
    03/11/2011

שלום.
    החשוב לדעת שכדי לראות שק הריון ברור רמת בדיקת הדם צריכה להיות בסביבות ה-1000.כמובן שאת צודקת גם בחששך מהריון חוץ רחמי,עקב נוכחות ההתקן ברחם. חשוב מאד לכן להיות במעקב רפואי מאד צמוד.שיהיה בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו