הפלות חוזרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפלות חוזרות
    חלי
    17/11/2011

שלום, אניבת 32, חובקת בבית ילדה קטנה מקסימה אחרי שעברתי 5 הפלות (בשבוע 5) רצופות והריון אחד תקין שליוויתי אותו בשימוש באנדומטרין פעמיים ביום במשך חודשיים. מזה כמעט שנה אני מנסה להיכנס להריון שני ובמהלך השנה האחרונה עברתי 10 הפלות כימיות רצופות , כאשר יש איחור, בדיקה חיובית, וכמה ימים אחרי המחזור בא לביקור. ב-8 פעמים מההפלות נעשה שימוש באנדומטרין ובפעמיים האחרונות לקחתי בנוסף גם אספירין (לאחר התייעצות עם הגניקולוג שלי). אציין כי לפני ההריון הראשון (התקין) עשיתי בדיקת קרישיות יתר שיצאה תקינה . נתון נוסף- במהלך הלידה השיליה שלי הייתה דבוקה לחלוטין ונאלצו לבצע גרידה עצבנית ברחם (הגניקולוג שלי לא חושב שזאת בעיה). עד כה לא אותרה בעיה כלשהיא במבנה הרחם. אשמח לקבל המלצות נוספות כיצד ניתן לעזור לגוף שלי לא לדחות את ההפלות. תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפלות חוזרות

הוספת תגובה

• הפלות חוזרות - תגובה

ד``ר אריה לידור
    17/11/2011

שלום לך
    מומלץ לעבור היסטרוסקופיה אבחנתית וכן דיגום רירית הרחם . כמו כן מציע לבצע בדיקת מערך כרומוסומלי לך ולבעלך ולןצע בדיקות הורמונליות מקיפות
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו