הריון לאחר כמה ניתוחים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון לאחר כמה ניתוחים
    קרן
    17/11/2011

שלום ד"ר!
    עברתי 2 ניתוחים קיסריים(הראשון לא היה כ"כ מוצדק- עברתי ניתוח להסרת הכניסה דרך הבטן-ללא חדירה לחלל הרחם, אבל הפחידו אותי ובאותו רגע הסכמתי לניתוח כי טענו שהניתוח שעברתי בעבר להסרת המיומה יכול להשפיע).
    הניתוח הקיסרי האחרון היה לפני שנה ו9 חודשים.
    לפני כחצי שנה קיבלתי אפנדיציטיס ונותחתי בשיטה הלפרוסקופית- כתוצאה מהניתוח הזה נגרם סיבוך של חסימת מעיים ונותחתי שוב בשיטה הלפרוסקופית כדי לפתוח את ההדבקות( יש הטוענים שזה קרה כי היה לי פריטוניטיס כי האפנדיקס היה נימקי).
    אני מאד מאד מאד רוצה להרות בשלישית אבל מאד פוחדת....האם כל הסיפור עם האפנדיציט העלה את הסיכונים לחסימת מעיים שיכולה להגרם ע"י הקיסרי או שאין קשר? עברתי 7 מדורי גהנום כתוצאה מהניתוחים האלה ומצד אחד מאד רוצה ילד ומצד שני חוששת.
    האם הריון שלישי יסכן אותי? הסיכויים לסיבוכים גדולים?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון לאחר כמה ניתוחים

הוספת תגובה

• למה לא ענו לי?

קרן
    18/11/2011

ראיתי שענו לכולם ורק לי לא...
    השאלה ממש מטרידה אותי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריון לאחר כמה ניתוחים - תגובה

ד``ר איילון לחמן
    18/11/2011

שלום.
    החששות והדאגות בהחלט מובנים.אבל אין אפשרות לחזות העתיד במאה אחוז.מנסיונך,לצערינו,את יודעת שקימת אפשרות לטפל בסיבוכי ניתוחים.ההחלטה הסופית על עוד הריון היא בידך.אין בודאי הוראת נגד לכך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו