אין דופק עוברי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין דופק עוברי
    שיראל
    17/11/2011

ב-24.09.2011 וסת אחרונה.לי בדיקות ביוץ שעשיתי באותו חודש, הביוץ היה בערך ביום ה-20.
    לפני כשבוע (שבוע 6+ 4 ימים לפי הווסת) היתה הפרשה ורדרדה קלה ביותר. הגעתי לאולטרסאונד והרופא ראה שק בקוטר 5.5 מ"מ עם חלמון עשיתי גם יומיים קודם בטא שיצאה 1600. ואמר לחזור עוד שבוע כדי לראות דופק.הוא גם נתן לי נרות אנדרומיטרין לתמיכה. לאחר שבוע (שבוע 7+ 4 ימים לפי ווסת) שוב עשה אולטרסאונד ואמר שהשק מעט גדל, אך אין דופק. לפי התוצאות שהרופא הדפיס לי:
    CRL -מ"מ 0.23
    וגם: 5 שבועות ו-5 ימים.
    הוא אמר שאבוא בעוד שבועיים ואז אנחנו חייבים לראות דופק כי אם לא...

1. האם לפי מה שיצא באולטרסאונד, הכוונה היא שגודל העובר מתאים ל- שבוע 5 ו-5 ימים? (למרות שלפי הווסת זה איחור של שבועיים ולפי הביוץ זה איחור של כשבוע).

2. מה הסיכויים שכן יהיה דופק עוד שבועיים אם עד עכשיו לא נראה???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אין דופק עוברי

הוספת תגובה

• אין דופק עוברי - ד"ר תדמור

ד''ר עפר תדמור
    17/11/2011

ערב טוב

כדאי לעשות על קול וגינאלי עוד שבוע
    עוד שבוע חייב להיות דופק
    לפי התיאור לצערי הסיכוי נראה בינוני להריון תקין

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

שיראל
    17/11/2011

תודה על תגובתך המהירה.
    האם התכוונת שהסיכוי בינוני בגלל שהעובר קטן ביחס לגיל ההריון בהתאם לוסת אחרון או בהתאם לביוץ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו