תשובתכם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובתכם
    לזרז לידה
    19/11/2011

שלום רב,
    אני בשבוע כמעט 15 באופן כללי מרגישה טוב חוץ מזה שבערבים מתנפחת לי הבטן מהגזים וחוסר שקט בקיבה מין געל כזה בפה סוג של מרירות וצרבת ורצון אז לאכול כמו ירקות פירות דברי חלב משהו מרענן. בדיקת דם שלי תקינה ואין לי מחסור בויטמיים אבל כמה פעמים כבר היה לי שפתעום יש לי חולשה כמו :פתעום חם מאוד אפילו עם קר בחוץ ושחור בעניים וכמו בחילה כזאת מגעילה והלב שלי רץ ברגע זה אני מרגישה שאני צריכה לשבת לכמה דקות להירגע ואז זה עובר. חשוב לציין שזה קורה סתם פתעום אני לא בפעילות ספורטיבית או משהו סתם בחנות או הולכת הליכה רגילה. זה הריון שני שלי בהריון הראשון לא היה לי כלום הרגשתי יותר טוב ממה שהייתי מרגישה כשלא הייתי בהריון. מה אפשר לעשות על מנת להקל על כל התופעות הנ"ל?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תשובתכם

הוספת תגובה

• תשובתכם - תגובה

ד``ר איילון לחמן
    21/11/2011

שלום.
    בעקרון לא נראה שמדובר בבעיות מאד חריגות לגבי תחושות בהריון. שווה אולי לבדוק תפקודי בלוטת התריס.התיעצי עם רופאך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו