מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סכרת הריון תוצאות בדיקה ביתיתמעיין21/11/2011
אני בתחילת שבוע 37
נשלחתי להעמסה של 100 גרם בעקבות ממצא של עובר גדול ( 3 ק"ג שבוע 35 )
שני ערכים יצאו לא תקינים נשלחתי מיד לדיאטנית שתאזן אותי
אני מאוד מקפידה על התזונה בהתאם לתפריט ולהוראות
ויש לציין שאני לא רעבה ומרגישה טוב!
הערכים שלי בצום הם בממוצע 70
הערכים שעתיים אחרי ארוחות בוקר/צהריים/ערב/ בסביבות 100
השאלה שלי היא האם זה נחשב למאוזן?
או שאצטרך טיפול תרופתי? זירוז?
אשמח לשמוע ,תגובה
התור הבא שלי לדיאטנית בעוד שבוע וחצי
אם לא אלד עד אז:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישה יכול לענות לי?
מעיין22/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
נעה22/11/2011בבוקר , אחרי צום הערך המקסימאלי צריך להיות 95
ובמהלך היום , יש למדוד 3 פעמים נוספות שעה לאחר שסיימת לאכול (בצום9
ואז הערך המקסימאלי צריך להיות 120-130
זו ההנחיה שאני קיבלתי מאחות הסוכרת שלי (-:
כך שסך הכל נשמע מאוזן
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסכרת הריון תוצאות בדיקה ביתית - תגובה
ד``ר אריה לידור22/11/2011שלום לך
הערכים שציינת מצביעים על איזון טוב. המשיכי כך ומובן רצוי המשך מעקב אולטרהסאונד לגודל העובר וכמות מי השפיר בנוסף למעקב הדיאטנית
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)