דליות באיזור הפות ופי הטבעת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דליות באיזור הפות ופי הטבעת
    ויקה
    21/11/2011

שלום,

אני בהריון שבוע 36 ו 4 ימים. מזה כ 3 שבועות אני סובלת מנפיחות באיזור הפות ופי הטבעת (ככל הניראה ורידים נפוחים).
    השאלה שלי בנושא מהלך הלידה: האם דליות באיזור החיץ יכולים להפריע במהלך הלידה התקינה? ומה קורה אם יש צורך בחתך או יש קרע עצמוני? האם אין במצבים האלה סכנה לדימום מוגבר? ומה מומלץ לעשות במצבים שכאלה?
    אני מאוד פוחדת מהלידה ובמיוחד מהדליות ותוצאות לוואי שיכולות להיות בלידה.

שאלה נוספת - לגבי עיסוי פרינאום - האם מותר לבצע את העיסוי במצב של דליות באיזורים הנ"ל? והאם זה באמת יכול לעזור ולו מעט למנוע חתכים וקרעים בלידה?

יש לציין שזהו ההריון הראשון שלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מקפיצה למענה

ויקה
    22/11/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דליות באיזור הפות ופי הטבעת - תגובה

ד``ר אריה לידור
    22/11/2011

שלום לך
    יש צורך בבדיקת רופא קפדנית כדי לענות על שאלותייך הנכונות. יש להמנע מעיסוי אזור הדליות ועד כמה שניתן מחיתוך החיץ באזור זה
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לד"ר אריה לידור

ויקה
    23/11/2011

כאשר סיפרתי לרופא נשים מטפל שלי על הדליות, הוא אפילו לא בדק אותי. אמר שזו תופעה מוכרת ואין מה לעשול. ושזה לא מסוכן בלידה.
    האם אני צריכה לבקש ממנו שיבדוק אותי?
    מדוע זה לא בא ממנו אחרי שספרתי לו כמה שזה מפריע לי?
    אני מרגישה קצת זלזול מצידו ומפחדת שאולי אני צריכה לעבור רופא מטפל, למרות שבשבוע 37 אני לא יודעת אם רלוונטי בכלל לעבור רופא נשים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לד"ר אריה לידור - תגובה

ד``ר אריה לידור
    24/11/2011

שלום לך
    יש בוודאי צורך בבדיקה כדי לקבוע אם קיימ סכון בעת הלידה

בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו