מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי ראש בהריוןעדי22/11/2011
שבוע 13 וחצי סובלת מבחילות כל היום והלילה מתחילת ההריון כמו בהריון הקודם אך הפעם גם מקיאה אבל פעם פעמיים בשבוע לא יותר.
בנוסף סובלת לאחרונה מכאבי ראש כמעט כל יום וגם בלילה לעיתים חזקים וממש מפריעים לי לישון או לתפקד במהלך היום, האם זה נורמלי? אני משתדלת לשתות לפחות 2 ליטר ביום ואוכלת כמו שצריך ובכל זאת.
הבחילות החזקות מתחילות להחלש מיום ליום ואני מניחה שאוטוטו יעברו אבל מה לעשות עם כאבי הראש?
התחלתי לפני שבועיים אספירין בגלל IGUR בהריון קודם ללא סיבה ידועה, האם אספירין יכול לגרום לכאבי ראש? היה לי גם לפני אבל יום אחד רצוף ועבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש בהריון - תגובה
ד``ר אריה לידור22/11/2011שלום לך
אספירין אינו גורם לכאב ראש . אם כבר להפך. מציע שתבדקי על ידי נאורולוג ורופא עיניים בנוסף לבדיקות שגרה של לחץ דם
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)