מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קיצור צוואר רחם-שבוע 31ליאת23/11/2011
שלום רב ד"ר,
שבוע 31, עשיתי מוניטור בקופ"ח בעקבות ירידה בתחושת תנועות עובר וגילו לי צירים-הלכתי למיון שם ניסו להרגיע את הצירים עם עירוי וכדורים ללא הצלחה. בבדיקת רופא במיון היה צוואר רחם 32 ממ והוא החליט לאשפז כי הצוואר היה גם גמיש.
שוחררתי למחרת (היום) אחרי מוניטור תקין ללא צירים (רק פעילות רחמית מועטה בסוף המוניטור) ואחרי בדיקת אולטרסאונד שהראתה צוואר רחם 32 -ללא שינוי.
אני בבית אבל עדיין מרגישה התקשויות של הבטן.
השאלות שלי- לא המליצו לי על שמירה, איך נמנעים במצבי מלידה מוקדמת?
ממתי זה "בטוח" ללדת?
האם אורך צוואר 32 ממ בשבוע 31 זה תקין (בשבוע 24,סקירה מאוחרת היה 40 ממ).
תודה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיצור צוואר רחם-שבוע 31 - תגובה
ד``ר אריה לידור24/11/2011שלום לך
אורך צוואר זה הוא תקין. יחד עם זאת כדאי למנוע את הצירים המוקדמים אם יופיעו שוב באמצעות תרופתית
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיצור צווא רחם-שבוע 31-המשך
ליאת24/11/2011הרופא אמר שיש לי צווואר רך -הצליח להכניס קצה של אצבע אבל לא הגיע לפה פנימי-מה הכוונה?
להזכירך-אורך צוואר 32 ממ,שבוע 31,אחרי אשפוז בגלל צירים.
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)